Vesuvi-ilmanlämmitin 05 ( 15putkea ) + häkävaroitin kaupan päälle 903816310

Vesuvi-ilmanlämmitin 05 ( 15putkea ) + häkävaroitin kaupan päälle

Käyttöohje on PDF-muodossa, lukemiseen tarvitaan PDF-lukuohjelma (esim. Acrobat Reader).

Käyttöohje on valmistajan laatima, Hobby Hall ei vastaa ohjeesta löytyvistä virheistä

LATAA KÄYTTÖOHJE

Vesuvi-ilmanlämmitin 05 ( 15putkea ) + häkävaroitin kaupan päälle 903816310

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
1299,95 €
1799 €
Säästät 499,05 €
-28%


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Vesuvi-ilmanlämmitin 05 (15putkea)
• Lämmitettävä tila m3: 1200 m3
• Paino: 240 kg
• Ulkomitat: syvyys/korkeus/leveys: 1440 х 960 х 960 mm
• Lämmitysteho kWh: 41 kWt
• Hormilähdön halkaisija: 200 mm

Ilmanlämmittimen toiminta perustuu kiinteän polttoaineen palamiseen hehkutusmenetelmällä 2-kammioisessa tulisijassa. Hehkutusprosessin tuloksena alemmassa kammiossa kehittyy palokaasuja, ylemmässä vain niiden palaminen loppuun. Vesuvi-ilmanlämmitin käsittää kaksikammioisen tulisijan, jonka ympärillä ovat ilmaputket, savupelti, ilmansäädin ja tulipesän luukku. Lämmitettävä ilma tulee sisään ilmaputken alaosasta, kuumenee ja virtaa tasaisesti lämmitettävään tilaan. Ilman lämpötila ei vaihtele suuresti, koska Vesuvi varmistaa ilman liikkumisen. Kiinteän polttoaineen palaminen tapahtuu tulisijan kummassakin kammiossa.
Vesuvi ilmanlämmitin on kiinteätä polttoainetta käyttävä ilmanlämmityslaite, joka sopii käytettäväksi sekä asuin- että tuotantotilojen lämmittämiseen. Lämpö jakaantuu tasaisesti lämmitettävään tilaan ilman puhaltimia. Kylmä ilma imeytyy tulisijaa ympäröiviin putkiin, jossa se lämpenee 60-80 asteeseen virraten sen jälkeen lämmitettävään tilaan. Käyttökohteet ovat hyvin erilaisia: kesämökit, varastotilat, työpajat, myymälät, asuinrakennukset jne. tilavuudeltaan 1300 m3 asti. Esimerkiksi, pienimmän lämmityslaitteen tuotos on 4,5 m3 lämmintä ilmaa minuutissa. Vesuvi-ilmanlämmitintä voi käyttää varalämmittimenä toisten lämmityslaitteiden rinnalla.
Kaasut, jotka eivät pala alakammiossa täydellisesti, nousevat ylös, jossa tapahtuu niiden täydellinen palaminen lisäilman ansiosta, joka pääsee sinne suuttimien kautta. Tulisijan rakenne varmistaa tarkoituksenmukaisen kiinteän polttoaineen käytön ja korkean hyötysuhteen (75 %). Vesuvi-ilmanlämmitin on valmistettu korkealuokkaisesta kattilateräksestä, jonka oikea käyttö varmistaa pitkäikäisen toiminnan (ainakin 15 vuotta). Vesuvi tehoa säädetään tulisijan ovessa olevalla ilmansäätimellä. Puulla lämmitettäessä täyteen ladattu ilmanlämmitin toimii yli 8 tuntia. Tulisijan suuri ovi ja tilava polttokammio helpottavat lämmittämistä ja mahdollistavat myös hyvin tukevien halkojen käytön lämmitykseen. Vesuvi ilmanlämmittimillä ovat lämmityskulut paljon pienempiä kuin tavanomaisilla ilmanlämmittimillä.

KAUPAN PÄÄLLE
GRUNDIG paristotoiminen hiilimonoksidi- eli häkävaroitin. Lahjan arvo 19,95€

Tällä laadukkaalla Grundig-häkävaroittimella lisäät turvallisuutta kotona. Varoitin ilmoittaa, jos sisätilassa on hiilimonoksidia eli tuttavallisemmin häkää.
Helppo ja nopea asennus
Sijoita varoitin huonetilaan, jossa sijaitsee polttoainetoiminen laite, esim. takka, kaasuhella tai muu tulisija.
Hiilimonoksidi (CO) on erittäin myrkyllinen kaasu, joka vapautuu polttoaineiden palamisen aikana, jos polttoaine ei ole täysin palanut. Kaasu itsessään on väritöntä ja hajutonta, ja siksi ihmiset eivät ymmärrä sitä.
Miksi käyttää palovaroittimen lisäksi vielä häkävaroitinta?
Hiilimonoksidi on erittäin vaarallinen, väritön ja hajuton kaasu, jota ihmiset eivät havaitse. Vain häkävaroitin voi havaita lisääntyneen CO-pitoisuuden huoneessa. On ehdottomasti suositeltavaa asentaa häkävaroitin lähelle lämmönlähdettä. On kuitenkin tärkeää, että häkävaroittimen hälytys kuullaan kaikkialla ja tarvittavat toimenpiteet voidaan toteuttaa varhaisessa vaiheessa.
Häkävaroittimen tulisi asentaa makuuhuoneisiin ja rakennusten jokaiseen kerrokseen siten, että varoitussignaali kuuluu kaikille.
• Tuotetieto
Ilmoittaa 1 metrin päässä laitteesta 85 dB voimakkuudella
CE EN50291-1: 2001 + A1: 2012 hyväksytty
Digitaalinen näyttö
Kestävän sähkömekaanisen hiilianturin käyttöikä on 7 vuotta.
Pakkaus sisältää 3 AA-paristoa, joista varoitin ottaa virtansa
Heikon pariston äänivaroitus
Helppo asentaa: laitetta on helppo irrottaa kiinnityslevystä. Valmiina huolloksi, testaukseksi ja akun vaihdoksi milloin vaan.
Seinäasennukseen (mukana kiinnityslaitteet ja kiinnityslevyt)
Testipainike toimintatestiä varten.
Erittäin kompakti muotoilu – täydellinen myös matkoille

• Tekniset tiedot:
Hälytysäänenvoimakkuus: > 85 dB 1 m
Anturin tyyppi: sähkökemiallinen
Käyttöikä noin 7 vuotta
Virtalähde: 3 x AA 1.5V DC LR6 paristo (mukana pakkauksessa)
Herkkyys / vapautumisarvo: Hiilimonoksidi (CO)
- 50 ppm 60 - 90 minuutin ajan
- 100 ppm 10 - 40 minuutin ajan
- 300 ppm 3 minuutin ajan
Huoneen koko: 20 - 40 m
Lämpötila: 0 °C - + 45 °C
Kosteus: 0% - 90%
Mitat: 120 x 90 x 38 mm
Tuotteen paino: 283 g

• Tuotepakkaus:
Häkävaroitin
Kiinnityslevy
3 paristot
Kiinnitysruuvit
Tulpat
Asennusohje ja turvallisuusohje

Pakkauksen mitat: 200 x 150 x 145 mm

Tilauksiamme ei toimiteta Ahvenanmaalle.

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.