Sencor STM7870GG yleiskone, vihreä 890946503

Sencor STM7870GG yleiskone, vihreä 890946503 Sencor

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
399,95 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Vahva metallirunkoinen ja tehokas 1000 W moottorilla varustettu yleiskone. Yleiskoneella on 6 vuoden takuu.
8 säädettävää nopeustasoa ja Smart Power and Energy -toiminto auttaa saavuttamaan optimaalisen nopeuden.
4 vaihdettavaa lisävarustetta takaavat kulhossa olevien ainesosien huolellisen ja tasaisen vaivaamisen, sekoittamisen ja vaahdotuksen. 4,5 litran kulhossa voit sekoittaa 2,2 litraa kakkutaikinaa, 0,8 litraa hiivataikinaa tai vatkata 8 munavalkuaista.
Erityinen FLEXI-sekoitin raaputtaa kulhon seinät varovasti puhtaiksi ja sekoittaa ja vaahdottaa ainekset nopeammin ja tehokkaammin.
Mukavuutta lisää ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho, jossa on mitta-asteikko, jota valaisee automaattisesti päälle ja pois kytkeytyvät Led-valot. Ruoan säilytystä helpottavat pakkaukseen kuuluvat muovikannet.
LED-näyttö ilmoittaa kuluneen ajan käynnistyksen jälkeen. Ajastin auttaa valmistamaan taikinan tietyllä aikajaksolla.
Roiskesuojassa on aukko, josta voit työn aikana lisätä tarvittavia aineita.
Pulssitoiminto
Bayonet-kiinnitysjärjestelmä takaa lisävarusteiden nopean vaihdon.
Metallista valmistetussa jauhelihamyllyssä on vaihdettavat terät raastamiseen, viipalointiin ja leikkaamiseen. 2 suutinta makkaran täyttämiseen tai kebabien valmistamiseen.
Lisäksi on mukana suutin, jolla voit valmistaa neljät erimuotoiset keksit.
Erilaisten ruokien ja juomien, kuten smoothien, (maito) cocktailien, sosekeittojen, kastikkeiden, levitteiden, lastenruokien ym. valmistukseen sarja sisältää 1,5 litran BPA-vapaan iskunkestävän Tritan-sekoituskannun.
Liukumattomat jalat takaavat turvallisen käytön.
Kulho: 4,5 L
Tehosekoittimen materiaali: Tritan
Tehosekoittimen tilavuus: 1,5 L
Kulho: 3 L
Kulhon materiaali: ruostumaton teräs
Kotelon materiaali: metalli
Väri: vihreä
Moottoriteho: 1000 W
8 nopeussäätöä

Tekniset tiedot

1000 W

Tritan

8

3 L

4,5 L

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.