Infrapunasauna neljälle hengelle 903793076

Infrapunasauna neljälle hengelle 903793076

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
1799,95 €
1999 €
Säästät 199,05 €
-10%


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Infrapunasauna neljälle hengelle
Mitat: 1500 x 650 x 1200 x 1900 mm
Teho: 2000W
Käyttövalmis n. 15 minuutissa
Ovi 5 mm lasia
Materiaali: Kanadalainen setri
Ohjauspaneeli
Katossa valaisin ja väriterapia valaistus
Ionisaattori
Cd-soitin
Paino: n. 100 kg
Infrapunasauna virkistää ja rentouttaa, polttaa kaloreita, lievittää stressiä.

Käyttö on turvallista ja helppoa koska vain, lämpiää nopeasti.

Säästää myös huomattavasti energiaa perinteiseen saunaan verrattuna.

Helppo asentaa. Lasiovet ovat lämmönkestäviä.

MITEN INFRAPUNASAUNA EROAA TAVALLISESTA SAUNASTA?
Kun tavallisessa saunassa käytetään lämmönsiirtoon kuumaa ilmaa, infrapunasäteily lämmittää kehon kudoksia suoraan.
Vaikka infrapunasaunan lämpötila on miellyttävän lämmin, pysyen välillä 35 – 45°C, on sen lämmitysvaikutus syvempi ja tehokkaampi. Lisäksi infrapunasaunalla on ihmiselimistöä tervehdyttävä vaikutus ja sitä käytetään hoitotarkoitukseen.
Infrapunasäteily imeytyy suoraan kudoksiin, saaden aikaan intensiivisen hikoilun ilman korkean lämpötilan aiheuttamaa tukaluutta. Infrapunasaunassa hikoilu on, verrattuna tavanomaiseen saunaan (jonka lämpötila on yleensä 80-110° C) kolme kertaa intensiivisempää. Hikoilemalla vapaudutaan monista jäämistä kuten toksiineista, alkoholista, nikotiinista, kolesterolista ja mahdollisista kanserogeenisistä raskasmetalleista kuten sinkistä, lyijystä ja nikkelistä. Ihohuokoset puhdistuvat, ihon sävy paranee, samoin kimmoisuus, rakenne ja väri.
• Infrapunasaunan matalampi lämpötila sopii niille, joiden täytyy olla varovaisempia saunomisen suhteen sydän- ja verisuonisairauksien takia.
• Infrapunasauna ei myöskään vaikeuta hengittämistä, koska siellä ei ole liikaa kosteutta eikä tavallisen saunan ilman korkeaa lämpötilaa.
• Imeytynyt infrapunasäteily edistää lämmön leviämistä koko kehoon ja vaikuttaa rauhoittavasti.
• Infrapunasauna vähentää väsymystä ja stressiä.
• Lisäksi infrapunasaunaa on mukava käyttää, koska lämmitysaika on lyhyt ja käyttömenot pienemmät.MITKÄ OVAT INFRAPUNASAUNAN TÄRKEIMMÄT ELIMISTÖN TERVEYTTÄ EDISTÄVÄT VAIKUTUKSET?
Infrapunasauna kuluttaa kaloreita vähentäen rasvakudoksen määrää. Elimistö tarvitsee hien erittämiseen energiaa: 1 hikigramman eritykseen kuluu 0,586 kcal. Amerikan lääkäriyhdistyksen lehdessä kirjoitetaan: ” Kohonneeseen lämpötilaan kohtuullisesti hikoillen reagoiva eli keskimääräisen kuntoinen ihminen voi 30 minuutin saunomisen aikana menettää jopa 500 g nestettä, mikä vastaa likimäärin 300 kilokaloria. Ihminen, jolla on hyvä hikoilureaktio, voi sitä vastoin ilman ponnistuksia kuluttaa keskimäärin 600 – 800 kcal, mikä vastaa 10 – 15 kilometrin juoksua. Vaikka menetetty paino korvautuu juodun veden kautta, kulutetut kalorit eivät palaudu”. Infrapunasauna on apuna niille, jotka eivät voi kuntoilla säännöllisesti, mutta haluavat hallita painoaan ja edistää samalla terveyttään kehon aktiviteetillä.
Keskimääräisen 68kg painoisen ihmisen 30 minuutin juoksussa kuluttama kalorimäärä:
Urheilulaji Kulutetut kcal
Soutu 600
Pitkän matkan juoksu 590
Nopeatempoinen mailapeli 510
Rintauinti 300
Tennis (nopeatempoinen) 265
Pyöräily 225
Golf 150
Kävely 150
Infrapunasauna 600 – 800

Infrapunasauna vahvistaa sydäntä ja verisuonistoa. Hien erityksen kanssa yhtä aikaa tapahtuu vielä monia muitakin muutoksia. Sydämen lyöntitiheys ja – määrä kasvavat ja sydän pumppaa laajentuneiden verisuonien läpi enemmän verta saavuttaen siten kuntoilulle tyypilliset tulokset.
Saksalaisten tutkijoiden tutkimusten mukaan I ja II vaiheen verenpainetautipotilaiden ääreisverenkierto parani tunnin mittaisen infrapunasaunomisen jälkeen, samalla verenpainearvot alenivat.
Infrapunasauna puhdistaa ihoa, parantaa ihon ulkonäköä, stimuloi ihosolujen uudistumista ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa kiihdyttämällä. Iho muuttuu pehmeäksi, sävy ja kimmoisuus paranevat. Kliiniset tutkimukset osoittavat aknen, ihottumien, psoriaksen, ihon palovammojen ja haavojen paranemisen nopeutumista. Haavat paranevat nopeammin ja arvet ovat pienemmät, on havaittu myös keloidiarpien pehmenemistä.
Infrapunasauna nopeuttaa myös selluliitin vähenemistä. Infrapunasäteily lievittää kipua laajentaen ääreisverenkierron suonistoa. Lääketieteessä on infrapunalamppuja käytetty vuosikymmeniä lihas- ja nivelongelmien hoitoon. Parantunut verenkierto takaa jännittyneille lihaksille happipitoisen veren saannin ja aineenvaihdunnan jäämien poistumisen. Tuloksena vähenevät lihasjännitys, nivelten jäykkyys, samalla tapahtuvat kehon luonnolliset palautumisprosessit.
Japanilaisten ja yhdysvaltalaisten tutkijoiden tutkimukset vahvistavat infrapunasäteilyn tervehdyttävän vaikutuksen kroonisissa tuki- ja liikuntaelisairauksissa ja vammautumisen jälkeisessä kuntoutushoidossa. 45-asteisen infrapunasaunan vaikutuksesta paranee kollageenikuitujen jousto 20–30 %, mikä on erittäin merkittävä asia liikuntaelinten hoidossa. Urheilijoille infrapunasauna on suurenmoinen harjoittelua edeltävä esilämmitys: lihasten liikajännitys vähenee, nivelten joustavuus ja liikeradat suurenevat. Kehon rasittamisen jälkeen infrapunasauna taas nopeuttaa palautumista, hapenpuutteen korjaamista, parantaa verenkiertoa, lievittää lihasjännitystä ja -kipua.
Infrapunasäteilyllä on hoitava vaikutus moniin sairauksiin, kuten reumaattiseen niveltulehdukseen, nivelrikkoon, krooniseen niska- ja alaselän kipuun jne. Se sopii myös ikääntymisen mukanaan tuomien vaivojen lievittämiseen kuten nivelten jäykkyys ja nivelkivut.
MITKÄ OVAT INFRAPUNASAUNAN KÄYTÖN VAROTOIMET JA KÄYTÖN ESTÄVÄT ASIAT?
Yllä on kerrottu monista infrapunasäteilyn positiivisista vaikutuksista ja tutkimustuloksista, mutta ennen infrapunasaunan käyttöä tulisi seurata seuraavia ohjeita:

Jos olet sairas tai terveydentilasi on epäselvä, neuvottele lääkärin kanssa. Omin päin ei saa hoitaa mitään sairautta infrapunasaunalla!
2. Lääkkeiden osalta tulee neuvotella lääkärin tai apteekkarin kanssa siitä, muuttaako infrapunasäteily mahdollisesti kyseisen lääkkeen vaikutusta.
3. Koko kehon käsittävän lämpöprosessin jälkeen tarvitaan 30 minuuttia normaalin kehonlämmön palautumiseen.
4. Jos terveydentila huononee infrapunasaunassa, tulee saunominen keskeyttää.
5. Yleiset käytön estävät tilat: vakava vamma, vakava tulehdus, sydämen tai verenkierron vajaatoiminta, sydänsairaudet, verenkierto-ongelmat, turvotukset, laajat arvet, yliherkkyysongelmat, kasvaimet ja tunne- tai viestintäkyvyn vammat, jotka estävät tiedonvälityksen saunomisessa syntyvistä mahdollisista tukaluuden tai kivun tunteesta.
6. Raskaana oleville on infrapunasauna kielletty.
Vakavissa tulehduksissa (nivelpussitulehdus, niveltulehdus, jännetulehdus) sekä venähdyksissä ja ruhjevammoissa on infrapunasaunan käyttö kielletty 48 tunnin ajan tai turvotuksen laskeutumiseen asti.
8. Metallilaatat, tekojäsenet tai muut kirurgiset implantit yleensä heijastavat infrapunasäteilyä eivätkä siis lämpene. Jos kuitenkin syntyy kivuntunnetta, tulee saunominen keskeyttää. Infrapunasäteily imeytyy silikoniin: silikoni-implantit voivat lämmetä infrapunasäteilyn vaikutuksesta. Ottaen huomioon, että silikoni sulaa yli 200 asteen lämpötilassa, ei infrapunasaunan käyttö oletettavasti vaikuta negatiivisesti, mutta on syytä kuitenkin keskustella asiasta lääkärin kanssa.
Infrapunasauna on yksi mahdollisuus – kuntoutusväline, esteettisen kehonhoidon väline, rentoutumiseen ja yleiseen hyvään oloon.

Tilauksiamme ei toimiteta Ahvenanmaalle.

Tekniset tiedot Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.