Lego Friends 41374: Andrean allasjuhlat 900996004

Lego Friends 41374: Andrean allasjuhlat 900996004 LEGO

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
42,90 € • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Hyppää uima-altaaseen LEGO® Friends 41374 Andrean allasjuhlissa. Nämä allasjuhlat ovat kaupungin upeimmat, ne saavat lapsen mielikuvituksen lentoon. Pieni rakentaja voi leikkiä olevansa Andrea ja emännöidä LEGO-allasjuhlia musiikkia soittaen tai DJ-kopissa laulaen. Hän voi leikkiä olevansa Stephanie ja ottaa rennosti.
Allasjuhlasettiin kuuluu akvaario, liukumäki, vesiputous, aaltokone ja mehubaari. Mukana myös pukuhuone ja vessa, joita tarvitaan, kun uima-asut vaihdetaan vaatteisiin. LEGO-rakennuskokemus saa uuden ulottuvuuden, kun käyttää tabletteihin ja älypuhelimiin saatavilla olevan LEGO Life -sovelluksen Instructions PLUS -ohjeita. Helppokäyttöisten rakennusohjeiden haamutilaa käyttämällä luomusta voi zoomata, kääntää ja katsella. Instructions PLUS opastaa pieniä rakentajia koko rakennusprosessin ajan. Näin lapset saavat kokea onnistumisen iloa. Tämä tytöille ja pojille tarkoitettu lelu sisältää kaksi mininukkehahmoa.
Mukana on kaksi mininukkehahmoa: Andrea ja Stephanie.
Settiin sisältyväty koottava allas, jossa on liukumäki, vesiputous, jousitettu ponnahduslauta, poreallas, pyörivä DJ-koppi, suihkutilat, pukukaapit, vessa ja akvaario.
Mehubaariin kuuluu kaksi baarituolia. Baarilla voi leikkiä sellaisenaan, tai sen voi kiinnittää uima-altaan allasbaariksi.
Aaltokoneeseen kuuluu kaiuttimet, surffilauta ja kierrettävä valintatoiminto, jolla voi luoda aaltojen liikettä.
Lisätarvikkeita mm. hedelmäkori, tehosekoitin, banaani, porkkana, lasit ja kirsikoita, surffilauta, levyt, vesipyssyt ampumistoiminnolla, rusetti, hiusharja, räpylät ja kala.
Lapsista on hauska leikkiä Andreaa, joka laulaa ystävilleen.
Aaltokoneen avulla lapset voivat laittaa tytöt surffaamaan.
Hauskat yksityiskohdat, kuten vettä ampuvat vesipyssyt, lisäävät leikin kiinnostavuutta.
Allasjuhlien avulla lapset pääsevät tutustumaan sosiaalisiin tilanteisiin.
Sopii erinomaisesti esimerkiksi joululahjaksi.
Hyödynnä LEGO® Life -sovelluksen selkeät Instructions PLUS -rakennusohjeita. Helppokäyttöiset zoomaus-, kääntö- ja haamutilatoiminnot opastavat pieniä rakentajia koko rakennusprosessin ajan ja visualisoivat heidän luomuksensa.
LEGO® Friends -lelut edistävät mielikuvitusleikkejä ja tekevät rakentamisesta luovaa ja hauskaa.
Tämä setti on osa LEGO® Friendsien maailmaa, johon kuuluu arjen sankareita ja jännittäviä tosielämän tilanteita.
LEGO®-allasalueen mitat: korkeus 15 cm, leveys 29 cm ja syvyys 20 cm.
Aaltokoneen mitat: korkeus 7 cm, leveys 4 cm ja syvyys 5 cm.
Osia 468 kpl
Ikäsuositus: 6+
Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Tekniset tiedot Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.