Lego Friends 41375: Heartlake Cityn huvipuistolaituri 900996000

Lego Friends 41375: Heartlake Cityn huvipuistolaituri 900996000 LEGO

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
114,95 €
159,95 €
Säästät 45,00 €
-28%
Alennus on voimassa 29.1.2020 - 23.2.2020
Hobbalot . .


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Vietä hauska päivä LEGO® Friends 41375 Heartlake Cityn huvipuistolaiturilla. Tämän huvipuistosetin parissa pieni rakentaja pääsee uppoutumaan jännittävään huvipuistomaailmaan. Setti sisältää lippukioskin ja kääntöportit, joista ystävykset voivat kulkea sisään ja ulos. Huvipuistovieraat voivat kokeilla onneaan onnenpyöräkojussa. Keinukarusellissa on kolme tuolia, jotka pyörivät hurjasti ympyrää. Huvipuiston vetonaula on kuitenkin merirosvoaavelaiva, jonka hurja kyyti tarjoaa jännitystä pienille Friends-faneille. Vaunu kulkee merirosvoaavelaivan aavemaisten folioverhojen läpi lepakkojen, luurankojen ja skorpionien maailmaan. Tämä rakennussetti sisältää viisi mininukkehahmoa, kaksi eläinhahmoa ja kaksi luurankohahmoa, jotka innostavat lapsia mielikuvitusleikkeihin.
Huvipuistosetin mukana on viisi mininukkehahmoa: Olivia, Emma, Stephanie, Zack ja Chloe, sekä delfiini, lintu ja kaksi luurankohahmoa.
Settiin sisältyvät lippukioski, herkkukoju, onnenpyöräpeli, keinukaruselli ja merirosvoaavelaiva.
Merirosvoaavelaivassa on pituuden mittauspiste, sisäänkäynti, veneen muotoinen vaunu ja aavemaisessa ympäristössä kulkeva vuoristorata.
Huvipuistosetin lisätarvikkeisiin kuuluvat popcorn, jäätelö, vohveli, pääsylippu, raha, matkapuhelin, käsilaukku, keksi, kuppikakut, pizza ja nallekarhu.
Merirosvoaavelaivan lisätarvikkeisiin kuuluvat vuoden 2019 uutuudet folioverhot ja -purjeet, laivan ruori, kultainen kuppi ja pullo, lyhdyt, miekat, aarrearkku, jalokivielementit, kattila, onkivapa, jättisimpukka, mustekala, meduusa, kultakolikot, hämähäkki, skorpioni, lepakko, merieläinelementit, kamera, valopalikka, korallielementti ja ankkuri.
Tässä tuotteessa tarvitaan kaksi 1,5 V:n LR 41 -paristoa, jotka ovat pakkauksessa mukana.
Lapset voivat pyöräyttää onnenpyörää ja voittaa palkinnon.
Kekseliäät yksityiskohdat, kuten pituuden mittauspiste, lisäävät setin aitoutta ja kannustavat monipuoliseen leikkiin.
Huvipuistoympäristössä lapset pääsevät tutustumaan sosiaalisiin tilanteisiin ja kokemaan, miltä tuntuu viettää aikaa ystävien kanssa ja voittaa palkinto.
Merirosvolaivan aavemainen jännitys ja luurankomiehistö ovat lasten mieleen.
Lukemattomia leikkimahdollisuuksia monenlaisten elementtien ansiosta.
Laajenna huvipuistoleikkiä yhdistämällä tämä setti 41373 Hauskaan mustekalalaitteeseen ja 41337 Vedenalaiseen silmukkaan.
LEGO® Friends setit kehittävät mielikuvitusleikkejä ja tekevät rakentamisesta luovaa ja hauskaa.
Sopii erinomaisesti esimerkiksi joululahjaksi luoville lapsille.
Tämä setti on osa LEGO® Friendsien maailmaa, johon kuuluu arjen sankareita ja jännittäviä tosielämän tilanteita.
Merirosvoaavelaivan mitat: korkeus 30 cm, leveys 17 cm ja syvyys 40 cm.
Karusellin mitat: korkeus 26 cm, leveys 18 cm ja syvyys 18 cm.
Osia 1251 kpl
Ikäsuositus: 8+
Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Tekniset tiedot

0.402 kg

Hobbalot, ., .

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.