DUALFIX i-Size -turvaistuin, Blue Marble 890319591

DUALFIX i-Size -turvaistuin, Blue Marble 890319591

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
589 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

DUALFIX i-SIZE sopii vastasyntyneestä 4-vuotiaalle lapselle (18 kg, pituus 105 cm). Turvaistuin kääntyy 360 astetta, minkä ansiosta se on äärimmäisen mukava sekä vanhemmille että lapsille. Istuinta voi käyttää joko selkä tai kasvot menosuuntaan.
Lapsi kasvaa neljän ensimmäisen vuoden aikana n. 52 cm. Britax DUALFIX i-SIZE -turvaistuimessa on 12 kallistusasentoa, joten lapselle löytyy aina mukavin mahdollinen matkustusasento.
Turvaa pitkäksi aikaa
Turvaistuimessa on 12 kallistusasentoa sekä kasvot että selkä menosuuntaan, vastasyntyneen ergonomisesta selinmakuuasennosta taaperon suurempaan jalkatilaan.
Ylivertainen suoja sivutörmäyksissä
DUALFIX i-SIZE -turvaistuimessa on ylivertainen SICT inside -sivutörmäyssuoja, jossa turvaistuimen sisään on asennettu erityisiä teräsrakenteita. Patentoitu Pivot Link ISOFIX -järjestelmä kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspäin auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin. Tämä vähentää pää- ja niskavammojen riskiä merkittävästi onnettomuustilanteessa, kohdistuupa isku edestä, sivulta tai takaa.
Saksassa valmistettua laatua
DUALFIX i-SIZE -turvaistuin on kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Turvaistuin on hyväksytty lukuisten nykyaikaisessa törmäystestilaitoksessamme suoritettujen törmäystestien jälkeen. Myös istuimen päälliset on valmistettu Euroopassa.
Kääntyy 360 astetta
360 astetta kääntyvä turvaistuin se on helppo kääntää selkä menosuuntaan -asennosta kasvot menosuuntaan -asentoon ja päinvastoin ilman turvaistuimen asennusta uudelleen. Kun auto on pysäköity, voit kääntää turvaistuimen ovea kohti, jolloin lapsi on helppo asettaa turvaistuimeen.
Säädettävä Rebound bar
Reboundbar estää turvaistuimen kallistumista iskun kohdistuessa siihen. Rebound baria voidaan säätää 8 astetta. Näin voit helposti säätää tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten, jolloin lapsesi saa 10 % enemmän jalkatilaa.
Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan
Selkä menosuuntaan -tyyliset istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa, joka on yleisin onnettomuustyyppi. Selkä menosuuntaan asennetussa istuimessa tällaisen kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle.
Menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan asennetuissa istuimissa mahdollisimman pitkään.
Korkeat suojaavat sivutuet
Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, mikä auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen voimaa ja vähentää siten lapsen loukkaantumisriskiä.
V:n muotoinen niskatuki
Lapsen pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatuki takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä. Niskatuki ja valjaat on helppo säätää.
Pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet
Uudet pehmeät neopreenirintapehmikkeet sopivat lapsen rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsen liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista entistä mukavammat. Pehmikkeet on helppo irrottaa pesua varten.
Viisipistevaljaat
Viisipistevaljaat pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti turvaistuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman 5 pisteeseen, joista 2 on olkapäillä, 2 lantion kohdalla ja 1 valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lasta joka suunnasta tulevilta törmäyksiltä.
Korkeussuunnassa säädettävä tukijalka
Auton lattiaan nojaava tukijalka tuo lisävakautta sekä minimoi kallistus- ja pyörimisliikkeet vähentäen samalla lapseen kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia kolarissa. Jotta istuin kiinnittyisi mahdollisimman hyvin, tukijalan korkeutta saa säädettyä autoon sopivaksi. Helppolukuinen ilmaisin näyttää, kun tukijalka on asetettu tukevasti ajoneuvon lattiaan.

Helposti irrotettava päällinen
Istuinsuoja on helppo irrottaa valjaita irrottamatta vaikka matkan aikana. Istuinsuoja kestää konepesun.
• Asennus kasvot menosuuntaan 76–105 cm • Asennus selkä menosuuntaan 40–105 cm • Mitat (k x l x s): 48 x 44 x 74 cm • Paino 15 kg • Hyväksyntä ECE R129 (i-Size).

Tekniset tiedot

sininen

15.0 kg

0-4Y

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.