BioMagic Luonnollinen hiusväri arganöljyllä ja keratiinilla 60 ml, no 11.00 901013340

BioMagic Luonnollinen hiusväri arganöljyllä ja keratiinilla 60 ml, no 11.00 901013340 BioMagic

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
11,95 € • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Biomagic Hair Color Cream on aivan uudenlainen hiusväri. Erikoiskoostumuksensa ansioista soveltuu myös herkälle hiuspohjalle. Ei sisällä ammoniakkia, resorsinolia eikä PPD:tä.

Arganöljy ja keratiini auttavat taistelemaan tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan ja suojelevat hiuksia ympäristötekijöiden haittavaikutuksilta. Tuotteen luonnolliset ainesosat tekevät hiuksista elinvoimaiset ja kiiltävät. Peittää harmaat hiukset 100%.

PAKKAUS SISÄLTÄÄ:

- tuubi BioMagic -hiusväriä 60 ml - 1 kpl

- BioMagic -aktivaattori 90 ml - 1 kpl

- BioMagic shampoo 10 ml - 1 kpl

- BioMagic hoitoaine 10 ml - 1 kpl

- Suojakäsineet - 1 pari

KÄYTTÖOHJEET:

Lue pakkauksessa olevat käyttöohjeet huolellisesti ennen hiusten värjäämistä!

Käytä pakkauksen mukana tulevia suojakäsineitä.

Puhkaise värituubin sinetti korkin avulla.

Sekoita 60 ml väri ja 90 ml aktivaattori. Käytä sekoitettu väriseos välittömästi. Älä säilytä ylijäänyttä väriseosta. Koko pään hiusten värjäyksessä jaa hiukset osioihin ja levitä väriseos tasaisesti kaikkiin hiuksiin.

Osittaisessa hiustenvärjäyksessä levitä väriseos vain tiettyyn kohtaan. Anna vaikuttaa 30min.

Vaikutusajan jälkeen emulgoi hiusväri, hiero hellävaraisesti ja huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Pese hiukset BioMagic -shampoolla, huuhtele. Levitä BioMagic -hoitoaine hiuksiin, huuhtele huolellisesti.

Huomio! Hiusväri saattaa muiden aineiden tapaan aiheuttaa joillekin allergisen reaktion. Tee aina herkkyystesti ihollesi 48 tuntia ennen värjäystä. Hiusväri ei sovi alle 16-vuotiaille. Joskus myös väliaikainen musta hennatatuointi saattaa aiheuttaa allergisen reaktion hiustenvärjäyksen yhteydessä. Älä värjää hiuksiasi, jos: kasvoissasi on ihottumaa tai hiuspohjasi on herkkä, ärtynyt tai vahingoittunut; olet aiemmin saanut oireita hiusten värjäämisestä; olet aiemmin saanut oireita väliaikaisesta mustasta hennatatuoinnista. Hiusväriä ei saa käyttää ripsiin tai kulmakarvoihin. Käytä suojakäsineitä ja pidä niitä käsissäsi koko käsittelyn ajan. Vältä väriseoksen joutumista silmiin ja iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele heti runsaalla vedellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

ERIKOISOMINAISUUDET:

KERATIINI on proteiini, jota ihmisillä on etenkin hiuksissa, ihossa ja kynsissä. Hiukset koostuvat suurimmaksi osaksi keratiinista, joka antaa niille terveen ulkonäön sekä vahvuutta, kimmoisuutta ja rakennetta. Ajan mittaan hiusten keratiinipitoisuus vähenee ja hiuksista tulee karheat sekä hauraat. BioMagic Hair Color Cream hiusväreissä sisältyvä keratiini korjaa hiusrakennetta ja lisää tuuheutta. Hiuksista tulee entistä silkkisemmät, kiiltävämmät ja sileämmät. BioMagic Hair Color Cream suojaa lisäksi hiuksia auringonsäteilyn, tuulen ja äärimmäisten sääolosuhteiden sekä kemikaalien haitallisilta vaikutuksilta.

ARGANÖLJY on luonnollinen A-, E-ja F -vitamiinin lähde. Arganöljy sisältää lisäksi linoleenihappoa, omega-3 ja omega-6 -rasvahappoja. Rasvahapot ravitsevat hiuksia, tukevat niiden paksuuntumista ja elvyttävät vaurioituneita hiuksia. E-vitamiini ja antioksidantit edistävät hiuskasvua ja korjaavat hiuksen vaurioitunutta rakennetta. Arganöljy tekee kuivista ja hauraista hiuksista taas pehmeät ja joustavat sekä palauttaa hiuspohjan ja hiusten kosteuden.

TEHOKAS MIKROEMULSIOJÄRJESTELMÄ - Hidastaa ikääntymisprosesseja ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. Ympäristön haittavaikutukset, aurinko ja stressi saavat hiukset vanhenemaan nopeammin. Anti-age Microemulsion System kuljettaa korteksiin enemmän pigmenttejä. Näin pigmentit pääsevät kiinnittymään hiuksiin paremmin ja toivottu värjäystulos on aina taattu!

Lue ehdottomasti kosmetiikka-ja tuoksutuotteiden tilausehdot.

Tekniset tiedot

0.068 kg

Unisex

Hiusväri

60.0 ml

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.