Aesti Eesti -turvekasvonaamio 200 ml 901006756

Aesti Eesti -turvekasvonaamio 200 ml 901006756 Aesti

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
12,95 €
15,95 €
Säästät 3,00 €
-19%
Alennus on voimassa 28.8.2019 - 25.9.2019
Kuukauden tarjoukset • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

100 % luonnonmukainen, suodatettu virolainen suoturve sopii erinomaisesti myös ongelmaihon puhdistukseen ja hoitoon. Kasvonaamion säännöllinen käyttö 1 - 2 kertaa viikossa vaikuttaa ihoon monin terveyttävin tavoin. Puhdas turve elvyttää kasvojen ihon verenkiertoa, uudistaa ihosolukkoa ja poistaa iholta sille haitallisia aineita. Tekee ihosta terveen ja raikkaan. Kasvonaamio myös palauttaa iholle luonnollisen pH-tason ja varustaa ihon hyödyllisillä ravintoaineilla, tehden ihosta nuorekkaan ja luonnollisen kauniin.

 • Ei ärsytä ihoa, sopii kaikille ihotyypeille.
 • Koostuu vain luonnonmukaisista ainesosista.
 • Ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja, väri- eikä säilöntäaineita.
 • Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

 • Vaikutukset:
 • Puhdistaa syvältä – tekee kasvojen ihosta luonnollisen terveen.
 • Antaa nuorekasta kauneutta – turve sisältää fulvohappoa, joka tasapainottaa ja pidentää ihosolukon elinikää.
 • Tekee ihosta silkkisen pehmeän – turpeen sisältämät mineraalit ja bioaktiiviset hapot imeytyvät syvälle ihoon, palauttaen ihon kimmoisuuden.

 • Koostumus:
  100 % suodatettu balneologinen turve.

  Kasvonaamio on pakattu käteviin kertakäyttöisiin pakkauksiin, millä on käyttäjän kannalta kolme oleellista etua:

  Turvenaamio on aina raikasta.
  Turvenaamio on aina hygieeninen ja puhdas.
  Jokaiseen pakkaukseen on mitattu turvenaamiota juuri sopiva määrä, jotta kasvojen iho saa turpeen hoitavista ominaisuuksista parhaan mahdollisen hyödyn jokaisella käyttökerralla.
  Turvenaamiota voi ostaa joko yksittäisinä pakkauksina tai viiden kappaleen paketissa, joka on hoitokertojen suositeltava kuukausittainen vähimmäismäärä.

  Lue ehdottomasti kosmetiikka-ja tuoksutuotteiden tilausehdot.

  Tekniset tiedot

  0.26 kg

  Ongelmaiholle, Syväpuhdistava

  Naamio

  200.0 ml

  Kuukauden tarjoukset

  Kotiinkuljetus

  Toimitustavat

   Palautus

   Näin palautat tuotteen

   1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

   2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

   3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
   Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
   - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
   - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

   4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

   Kysymykset ja vastaukset

   Usein kysytyt kysymykset

    

   Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

   Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

   Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

   Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

   Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

   Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

   Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

   Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

   Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

   Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

   Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

   Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

   Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

   Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

   En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

   Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

   Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

   Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.