Braun SES9030 -epilaattori, valkoinen/ kultainen 890938998

Braun SES9030 -epilaattori, valkoinen/ kultainen 890938998 Braun

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
199,95 €
229,95 €
Säästät 30,00 €
-13%
Kuukauden suosikit


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Poista ihokarvat hellästi ja tarkasti Braun Silk-épil 9 Flex -epilaattorilla ja nauti silkkisen sileästä ihosta viikkokausien ajan. Epilaattorissa on joustava pää sekä MicroGrip- ja SensoSmart-teknologiat. 40 pinsetillä epilaattori poistaa lyhimmätkin karvat tarkasti. Ergonomisesti muotoiltu liukumaton kahva helpottaa käyttöä suihkussa. Mukana tulee vartalon kuorintaharja.

Leveä ja joustava epilointipää
Epilaattorissa on 40% leveämpi pää, joka poistaa enemmän karvoja yhdellä vedolla. Joustava epilointipää mukautuu kehosi muotoihin ja takaa vaivattoman ja tehokkaan ihokarvojen poiston.

MicroGrip-pinsetit
40 pinsetin MicroGrip-teknologia takaa pitkäkestoiset tulokset. Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat jopa 0,5 mm pituiset ihokarvat juurineen, joten ihosi pysyy sileänä ja pehmeänä viikkoja.

SensoSmart-teknologia
Mukavan karvanpoiston varmistamiseksi epilaattorissa on älykäs tunnistin, joka valvoo epiloinnin aikana käytettyä painetta. Laite hälyttää, jos painetta käytetään liikaa.

Ergonominen muotoilu
Epilaattori on muotoiltu mukavuutta silmällä pitäen – sen kahva on ergonominen ja sopii hyvin käteen ja liukumaton pinta varmistaa pitävän otteen myös suihkussa.

Märkä- ja kuivakäyttöön
Epilaattori on täysin vedenkestävä, joten voit käyttää sitä myös suihkussa tai kylvyssä.

Johdoton
Yhden tunnin latauksella voit käyttää epilaattoria 50 minuuttia johdottomasti.

Pehmeä iho
Saavuta pehmeä iho mukana tulevalla kuorintaharjalla, jolla saavutat paremmat tulokset kuin käsin hankaamalla.

Myyntipakkaus sisältää
- Epilaattori joustavalla päällä
- Ajopää
- Trimmeripää
- Kuorintaharja
- Säilytyspussi
- Laturi

Tekniset tiedot

40 pinsettiä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Ei

Kyllä

Kyllä

Kyllä

2

Kainalo, Bikini, Front thigh, Käsivarsien yläsisäpuoli

Kyllä

Epilointi, Kuorinta, Ihokarvojenajo

Kiina

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

0.05cm

Ei

LED

Kyllä

Kyllä

Valkoinen, Kulta

Laatikko

26cm

Litiumioni (Li-Ion)

3,7 V

Ei

Kyllä

50 min

1

Kyllä

100 - 240V V

2 h

Akku

Sisäänrakennettu akku

0.032kg

0.593kg

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

22.4cm

27.6cm

21.5cm

2.376kg

3 kpl

04210201234845

Kuukauden suosikit

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.