Akkupistosaha Bosch PST 18 (ilman akkua ja latauslaitetta) 903811358

Akkupistosaha Bosch PST 18 (ilman akkua ja latauslaitetta) 903811358 Bosch

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
99,95 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Akkupistosaha PST 18 LI - pistosahamarkkinoiden ensimmäinen kompaktin koon ja johdottomuuden yhdistelmä

Toiminnot
18 V
Litiumioniteknologia
Boschin SDS-järjestelmä
Boschin Low Vibration
Boschin elektroniikka
Heiluritoiminto
Boschin CutControl
Sisäänrakennettu valaistus
Ilmavirran suunnan vaihtaminen
Boschin SDS-järjestelmä jalkalevyn säätämiseen
Tool-Box
Pehmustettu kahva
Boschin elektroninen kennojen suojaus Electronic Cell Protection (ECP)

Tuotteen keskeiset ominaisuudet
Syneon Chip: älykkäästi ohjattava energia takaa optimaalisen tehon ja parhaan mahdollisen kestävyyden jokaisessa projektissa
Kompakti ja kätevä koko sekä kevyt paino takaavat laitteen hallinnan ja optimaalisen käyttömukavuuden
Ei muisti-ilmiötä eikä lataustilan purkautumista: litiumioniteknologian ansiosta aina
käyttövalmis
Tuotteen muut edut
Syneon Chip - älykkäästi ohjattu energia jokaiseen projektiin
Bosch-elektroniikka mahdollistaa iskuluvun ohjauksen käyttöpainikkeen avulla – tämä takaa sahauksen helpon aloituksen ja materiaalia vastaavan työskentelyn.
Laadukas akku ja pikalatauslaitteet kaikkiin Power for ALL 18 V -työkaluihin
Boschin elektroninen kennojen suojaus (Electronic Cell Protection, ECP) antaa vaihdettavalle litiumioniakulle erittäin pitkän käyttöiän
Paras mahdollinen tarkkuus ja hallittavuus – Boschin uudistuksellinen CutControl ja sisäänrakennettu PowerLight mahdollistavat käsiteltävän kappaleen optimaalisen näkyvyyden ja sahauksen turvallisesti linjaa pitkin
Tärinävaimennettu ja suoran painotasauksen varmistava Bosch "Low Vibration" -kahva on ergonominen, pehmustettu ja takaa miellyttävän sekä turvallisen työskentelyn
Boschin SDS-järjestelmä mahdollistaa sahanterien vaihtamisen mukavasti, turvallisesti ja ilman työkaluja muutamassa sekunnissa
Puhallustoiminto ja pölynpoistoliitäntä pölyttömään työskentelyyn
Jalkalevyn säätäminen enintään 45° viistosahauksiin
Kestävä jalkalevy vakaaseen ohjaukseen
Sisäänrakennetussa sahanteräpidikkeessä voi säilyttää 6 terää
Yksi akku kaikkiin työkaluihin - sopii kaikkiin Power for ALL -litiumioniakkujärjestelmiin

Tekniset tiedot
Kuvaus Akkupistosaha PST 18 LI - pistosahamarkkinoiden ensimmäinen kompaktin koon ja johdottomuuden yhdistelmä
Käyttäjän etu Syneon Chip: älykkäästi ohjattava energia takaa optimaalisen tehon ja parhaan mahdollisen kestävyyden jokaisessa projektissa
Muut edut Syneon Chip - älykkäästi ohjattu energia jokaiseen projektiin
Tuotekategorian alaluokka Akkupistosaha (ilman akkua ja latauslaitetta)
Käytön vaikeusaste Advanced
Vertailutuote Pistosaha
Teksti 0: kuvaus Boschin tuotesivulle Akkupistosaha PST 18 LI erottuu muista kompaktilla ja kevyellä rakenteellaan. Sen ansiosta laitetta on erittäin kätevä sekä mukava käyttää ja sitä voi ohjata hallitusti. Tehokas 18 V:n litiumioniakku ja laturi saatavana erikseen. Molempia voi käyttää kaikkien Boschin 18 voltin laitteiden kanssa. PST 18 LI:n muihin etuihin kuuluvat Bosch Electronic ja älysiru Bosch Syneon Chip. Bosch-elektroniikka mahdollistaa iskuluvun valinnan ja säätelyn käyttöpainikkeen avulla, mikä takaa sahan helpon käynnistämisen ja materiaalia vastaavan työskentelyn. Syneon Chip -siru antaa akulle enemmän toiminta-aikaa yhtä latauskertaa kohti. PST 18 LI -pistosahalla saavutat 80 mm leikkuusyvyyden puussa ja 5 mm leikkuusyvyyden teräksessä.
Meta-kuvaus Akkupistosaha PST 18 LI erottuu muista kompaktilla ja kevyellä rakenteellaan. Sen ansiosta laitetta on erittäin kätevä sekä mukava käyttää ja sitä voi ohjata hallitusti. Tehokas 18 V:n litiumioniakku ja laturi saatavana erikseen. Molempia voi käyttää kaikkien Boschin 18 voltin laitteiden kanssa. PST 18 LI:n muihin etuihin kuuluvat Bosch Electronic ja älysiru Bosch Syneon Chip. Bosch-elektroniikka mahdollistaa iskuluvun valinnan ja säätelyn käyttöpainikkeen avulla, mikä takaa sahan helpon käynnistämisen ja materiaalia vastaavan työskentelyn. Syneon Chip -siru antaa akulle enemmän toiminta-aikaa yhtä latauskertaa kohti. PST 18 LI -pistosahalla saavutat 80 mm leikkuusyvyyden puussa ja 5 mm leikkuusyvyyden teräksessä.
Avainsanat Akkupistosaha
Akun jännite 18 V
Iskuluku tyhjäkäynnillä 0 – 2.400 min-1
Jalkalevy Teräs
Laitteen paino 1,6 kg
Puun leikkuusyvyys 80 mm
Teräksen leikkuusyvyys 5 mm

Vakiovarusteet
 • * myöhemmin ostettuna vain 5-osaisessa sarjassa
 • CutControl (2 609 256 981)
  Sahanteräpidike (varaosan numero 2 608 040 231)
  Repimissuoja (2 607 010 079)**
  Läpinäkyvä suojus (varaosan numero 2 609 003 453)
  1 sahanterä T 144 D (2 608 630 040)**

  Tekniset tiedot

  1.6 kg

  5

  80

  18

  Kotiinkuljetus

  Toimitustavat

   Palautus

   Näin palautat tuotteen

   1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

   2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

   3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
   Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
   - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
   - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

   4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

   Kysymykset ja vastaukset

   Usein kysytyt kysymykset

    

   Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

   Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

   Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

   Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

   Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

   Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

   Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

   Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

   Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

   Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

   Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

   Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

   Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

   Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

   En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

   Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

   Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

   Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.