Bosch PSR 1800 LI-2, Li-ion akkuporakone ja Bosch PSR 18 LI-2 / 2 x 18V / 1 x 1,5 Ah + WORKBOX salkku + Bosch AdvancedGrid akkukulmahiomakone 18 / 18 V (ilman akkua ja laturia) + Akkuradio Bosch PRA Multipower (ilman akkua ja latauslaitetta) 903816929

Bosch PSR 1800 LI-2, Li-ion akkuporakone ja Bosch PSR 18 LI-2 / 2 x 18V / 1 x 1,5 Ah + WORKBOX salkku + Bosch AdvancedGrid akkukulmahiomakone 18 / 18 V (ilman akkua ja laturia) + Akkuradio Bosch PRA Multipower (ilman akkua ja latauslaitetta) 903816929 Bosch

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
259,95 €
410 €
Säästät 150,05 €
-37%
Alennus on voimassa 7.10.2019 - 31.12.2019


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Bosch PSR 1800 LI-2, Li-ion akkuporakone ja Bosch PSR 18 LI-2 / 2 x 18V / 1 x 1,5 Ah + WORKBOX salkku + Bosch AdvancedGrid akkukulmahiomakone 18 / 18 V (ilman akkua ja laturia) + Akkuradio Bosch PRA Multipower (ilman akkua ja latauslaitetta)

Bosch PSR 1800 LI-2, Li-ion akkuporakone ja Bosch PSR 18 LI-2 / 2 x 18V / 1 x 1,5 Ah + WORKBOX salkku

Tekniset tiedot:
Jännite 18 V
Akun tilavuus 1,5 Ah
Kierrosluku (rpm) 0 – 400 / 1.340 p/min
Max vääntömomentti 38 Nm
Vääntömomentti (pehmeä/kova) Nm 18 / 38 Nm
Momentin säätöalue 10
Pikaistukka 10-mm
Työkalun paino 1,2 kg
Ruuvi Ø 8 mm
Kapasiteetti teräkseen Ø 10 mm
Kapasiteetti puuhun Ø 30 mm

Toiminnot:
Akun jännite 18 V
Li-ion akku
Boschin Electronic Cell Protection (ECP)
Bosch Auto-Lock
2-vaihdetta
Käyttö: ruuvaus ja nopea poraus
ergonominen pehmustettu kahva
Integroitu led-valo työkohteen valaisuun
Boschin elektroniikkaa
Myötäpäivään/vastapäivään
Lataustason näyttö

Bosch AdvancedGrid akkukulmahiomakone 18 / 18 V (ilman akkua ja laturia)

Voimakas moottori ja 18 V:n akku monenlaisiin tee se itse -töihin
Elektroninen nopeuden säätö takaa jokaiseen työhön ja materiaaliin täydellisesti sopivan nopeuden
Pehmeä käynnistys, jarrutoiminto ja pikasäädettävä suojus sujuvaan työskentelyyn
Nopea ja helppo laikan vaihto ilman työkaluja alle 12 sekunnissa
Ihanteellinen metallin, kiven, betonin ja laattojen hiontaan, katkaisuun, harjaukseen ja kiillotukseen
Power for ALL: voit käyttää kaikkia Home & Garden -työkalujasi vain yhdellä akulla ja latauslaitteella
Syneon-siru säätää virransyöttöä ja varmistaa optimaalisen tehon ja pitkän käyntiajan


Tekniset tiedot:
Akun jännite 18 V
Hiomalaikkojen Ø 125 mm
Tyhjäkäyntikierrosluku 2.800 – 10.000 r/min
Paino (ilman akkua) 2 kg
Kennoteknologia Li-Ion
Laitteen paino ilman akkua: 1,7 kg

Vakiovarusteet:
Lisäkahva
Kiinnitysmutteri
Asennuslaippa
Nopeasti säädettävä suojus
Kiinnitysavain


Akkuradio Bosch PRA Multipower (ilman akkua ja latauslaitetta)

Kaikille, jotka haluavat nauttia hyvästä viihteestä nikkaroidessaan tai harrastaessaan muita vapaa-ajan aktiviteetteja, on nyt saatavilla Boschin kompakti ja monipuolinen radio PRA MultiPower

PRA MultiPower -radion äänenlaatu on erinomainen ja siinä on monta yhdistysmahdollisuutta muihin laitteisiin. Bluetooth-liitännän lisäksi kannettavassa kaiuttimessa on kaksi AUX-liitäntää, jotka mahdollistavat musiikin kuuntelun. Sisäänrakennettu viritin vastaanottaa FM- ja AM-lähettimiä. Tallentaa voi enintään 10 FM- ja AM-lähetintä. Akkuradio toimii 10,8-, 14,4- ja 18 V:n litiumioniakuilla tai verkkoadapterilla. Kestävän muotoilun ja usean kahvan ansiosta sitä on helppo kuljettaa, ja syvennys laitteen takana sopii johdon ja puhelimen säilytykseen.

Tuotteen keskeiset ominaisuudet
Monipuoliset käyttömahdollisuudet: kannettavaa radiota voi käyttää joko verkkoadapterilla tai langattomasti Boschin 10,8-, 14,4- tai 18 V:n litiumioniakulla
Joustavakäyttöinen ja kannettava: voidaan yhdistää nopeasti ja helposti muihin laitteisiin joko Bluetoothin tai Aux-liitännän välityksellä
Helppo käyttää: kestävä ja aina käyttövalmis radio

Tuotteen muut edut
3,5 V:n kaiuttimet, taajuuskorjain ja stereoääni takaavat hyvän äänenlaadun
10 AM-/FM-radiokanavan esisäätö radiokanavien nopeaan ja suoraan vaihtamiseen

Vakiovarusteet
AUX-IN-johto
Verkkoadapteri
Paristot 2 x 1,5 V LR03 (AAA)

Tekniset tiedot
Akun jännite 10,8 V
Akun kapasiteetti 1,3 Ah
Sisääntulojännite 220–240 V
Radiotaajuusalue FM 87,5–108,0 MHz
Radiotaajuusalue AM 522–1611 kHZ
Kaiuttimet 2 x 3,5 W
Paino (ilman akkua) 3,1 kg

Toiminnot
10,8 V
14,4 V
18 V
Litium-ioniteknologia
Langaton tai verkkoadapterilla
Taajuuskorjain
Bluetoothin versio 4.0
AUX-liitäntä
Stereo

Tekniset tiedot Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.