Comfort Family M CULT -si ST CoalBlack, Gray 890663289

Comfort Family M CULT -si ST CoalBlack, Gray 890663289

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
2190 € • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Kirami Comfort -sarjan kylpytynnyrit tarjoavat mukavuutta ja modernia tyyliä huolettomalle kylpijälle.Uutuuspalju Comfort Family M Cult-si ST CoalBlack/Gray on harmaalla sisäaltaalla ja mustalla kuusipaneelilla varustettu 3 - 5 henkilön kylpytynnyri, jonka tilavuus on 1250 litraa. Se on kehitetty niin lasten kuin ikäihmisten tarpeet huomioiden. Käytännöllisyyden lisäksi kehityksessä on panostettu entistä enemmän turvallisuuteen, sillä paljuun voi kiivetä helpommin sisään altaan sisäpuolella olevan askelman ansiosta. Myös poistulo käy askelman ansiosta helposti ja turvallisesti. Askelma toimii myös istuimena perheen pienimmille sekä heille, jotka haluavat vilvoitella kylpyhetken lomassa. Pienemmän vesimääränsä ansiosta Family-palju lämpiää nopeasti. Uutuutena on myös kaksi kätevää juomapullon paikkaa valmiiksi integroituna paljun askelman molemmilla puolilla.Kylpytynnyri sopii erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön. KIRAMI COMFORT FAMILY M CULT -si ST:Toimitussisältö:- Tehokas ulkopuolinen 22 kW Cult-si kamiina - lämmittää veden nopeasti ja on helppo käyttää- 3 - 5 henkilön kylpytynnyri, tilavuus 1250 litraa- Ulkopanelointi: mustaksi petsattu kuusipaneeli- Sisäallas: harmaa, LDPE-muovia- Savupiippu 1,5 m, jossa lämpösuoja ja hattu- Poistoventtiili- Käyttöohje
Toimitetaan raskaalla kalustolla liikennöitävän autotien päähän Manner-Suomessa (ei saaristoon eikä saareen) Oulu-Joensuu -akselin eteläpuolelle. Toimituskulut 99,90 € lisätään tuotteen hintaan. Huom! Muualle Suomeen tai Ahvenanmaalle tilatessasi ota yhteyttä asiakaspalveluumme (puhelin: 09-8566 8000; sähköposti: tuki@hobbyhall.fi) niin selvitämme toimituskulut tapauskohtaisesti. Levereras via bilväg som håller tung utrustning till Fastlands - Finland (ej till skärgården eller öar) ända till söder om Uleåborg och Joensuu linjen. Leveranskostnader 99,90€ tillkommer priset. OBS! Om du beställer till andra delar av Finland eller Åland kontakta vår kundtjänst (tel. 09 8566 800, email: tuki@hobbyhall.fi) så räknar vi detaljerade transportkostnader fall vis .
Teknistä kuluttajatietoa:Kylpytynnyri tulee sijoittaa tasaiselle alustalle joka kestää täyden altaan painon. Tynnyri voidaan alustaa kivimurskeella tai vaihtoehtoisesti pohjan voi valaa betonista. EPS- pohjaisissa altaissa pohja tulee olla tasainen, eikä niitä voi asentaa juoksujen päälle. Valitessa kylpytynnyrille paikkaa on myös ajateltava veden tyhjentämiseen liittyviä seikkoja. Tarvittaessa vedet voi johtaa esimerkiksi letkulla sivummalle. Vedenpoistoventtiili sijaitsee kamiinan vastaisella puolella tynnyriä ja siihen sopii sisämitaltaan 38 mm letku.Myös paloturvallisuuteen liittyviä asioita on huomioitava. Kamiinan savupiippu sijoitetaan aina riittävän kauas palavista materiaaleista ja etäisyys palavista rakenteista on tarkistettava sekä sivu- että korkeussuunnassa. Talvikäytössä on huomioitava, että täytettyä allasta ei saa päästää jäätymään. Talvipakkasilla on jäätymisen estämiseksi huolehdittava, että allas tyhjennetään huolellisesti tai vaihtoehtoisesti huolehditaan riittävästä lämmityksestä. On myös muistettava jättää poistoventtiili puolittaiseen auki-asentoon, niin että kaikki altaaseen mennyt vesi pääsee poistumaan. Näitä ohjeistuksia seuraamalla vältät venttiilin ja putkien jäätymisen.Tärkein sääntö liittyy altaan vesimäärään ja kamiinan sytyttämiseen. Tynnyrin kamiinaa ei milloinkaan saa sytyttää altaan ollessa tyhjä tai vajaasti täytetty. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin kamiinan tuli on sammunut ja hiillos hiipunut. Minimitäyttötiedot ilmoitetaan kamiinamallin mukaan ohjeissa, sekä kyltillä kamiinassa.Pidä allas peitettynä mallikohtaisella kannella ja huolehdi muutenkin puhtaudesta ja hygieniasta pesemällä sekä kuivaamalla allas säännöllisesti. Pesemiseen käytettävän pesuaineen pH-arvon on pysyttävä annetuissa rajoissa, eli 7,0 - 7,6.Mukavia kylpyhetkiä laadukkaan kotimaisen Kirami-kylpytynnyrin parissa.

Tekniset tiedot

0.1 kg

258.0

210.0

170.0

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.