Robottiruohonleikkuri Bosch Indego 350 Connect 903813065

Robottiruohonleikkuri Bosch Indego 350 Connect 903813065 Bosch

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
1069 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Bosch Indego 350 Connect on innovatiivinen robottiruohonleikkuri, jossa on kätevä etäkäyttötoiminto. Miellyttävän helppokäyttöinen etäkäynnistys kotoa, linja-autosta, lomalta tai mistä tahansa muusta paikasta älykkään Bosch-laitesovelluksen välityksellä. Automaattinen kalenteritoiminto varmistaa leikkurin helpon käytön. Kartoituksen jälkeen Indego antaa leikkuukertojen aikavälisuosituksen, joka sopii nurmikkosi koolle. Käyttäjän ei tarvitse enää uhrata aikaansa nurmikon leikkuuseen. Kun Indego on aktivoitu, se leikkaa nurmikon automaattisesti. Ruohonleikkuri palaa lataustelakkaan automaattisesti, kun sen akku täytyy ladata.Bosch Indego 350 Connect soveltuu pienemmille nurmialueille, joiden koko on maksimissaan 350 m².
Ominaisuudet:

- Helposti tehtävät asetukset. Ruohonleikkuun käynnistys, tauko ja toiminnan peruutus ja leikkuuaikataulujen asetus ja muokkaus myös etäkäyttöisesti sovelluksen avulla.
- Tehokas. Indegon Logicut-järjestelmä kartoittaa nurmikon muodon ja koon ja laskee tehokkaimman leikkuureitin. Se muistaa leikkaamansa alueen.
- Leikkuukaistojen suunnanvaihto-ominaisuus. Yhdensuuntaisten leikkuulinjojen strategia vaihtaa leikkuukaistojen suunnan jokaisen uuden leikkuukerran yhteydessä, jotta nurmikko ei rasitu liikaa.
- Leikkutyön tallentaminen muistiin. Tallenna leikkuutyö muistiin. Näin voit mennä leikatulle nurmialueelle sillä aikaa, kun Indego leikkaa loppualueen.
- Monipuoliset anturit tunnistavat esteet. Ruohonleikkuri kiertää esteet ja jatkaa sitten leikkaamista laskettua reittiä pitkin.
- Käyttöliittymä ja automaattinen kalenteritoiminto. Nämä toiminnot mahdollistavat Indegon helpon ohjelmoinnin ja käytön.
- Taloudellinen sähkönkulutus. Indego kuluttaa sähköä vähän ja vähentää melua ja ilman saastumista bensiinimoottorisiin ruohonleikkureihin verrattuna.

Tekniset tiedot:- Akun tyyppi: Litiumioni- Akun jännite: 18 V- Akun latausaika: 45 min- Akun käyntiaika: 30 min- Suositeltava nurmikon pinta-ala: enintään 350 m²- Leikkuuleveys: 19 cm- Leikkuujärjestelmä: 3 kääntyvää terää- Paino: 7,5 kg- Säädettävä leikkuukorkeus (3-portainen): 30 - 50 mm- Leikkuunopeus: 40 cm/s- Pystyy leikkaamaan rinteissä, maksiminousu 27 %- Logicut-navigointijärjestelmä- Langattoman yhteyden teknologia- Intuitiivinen näyttö- Automaattinen kalenteritoiminto- Bioleikkuutoiminto- Multisensorit- PIN-koodi ja hälytyslaitteisto- Terän pikapysäytys- Automaattinen latausjärjestelmä

Toimitussisältö:- Bosch Indego 350 Connect -robottiruohonleikkuri- Lataustelakka- Lataustelakan ruuvit ja kuusiokoloavain (F 016 800 468)- Rajausjohto – 100 m (F 016 800 373)- Rajausjohdon kiinnitystapit – 140 kpl- Verkkolaite- Johtoliittimet – 2 x

Tekniset tiedot

7.5 kg

Akkuvirta

19

30-50

350

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.