Robottiruohonleikkuri Gardena R50Li 903810344

Robottiruohonleikkuri Gardena R50Li 903810344 Gardena

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
899 €
999 €
Säästät 100 €
-10%
Hyvä hinta


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Innovatiivinen GARDENA-robottiruohonleikkuri R50Li tekee työn ihmisen puolesta. Se leikkaa ruohon itsenäisesti, jolloin jää aikaa nauttia vapaa-ajasta tai tehdä jotakin muuta. Vaihtelevavälisen liikeratansa takia robottoleikkuri R50Li leikkaa tehokkaasti, luotettavasti ja renkaanjälkiä jättämättä 500 m² ruohokenttää. Tuloksena on aina erinomaisesti hoidettu nurmikko. Robottiruohonleikkuri käy itse itsensä lataamassa, kun tarve on. Yksinkertaisesti asennettava rajakaapeli merkitsee leikattavan alueen. Robottiruohonleikkurin terävät leikkuuterät leikkaavat ruohoa vain vähän ja leikkuun jättämä biojäte jää nurmikolle luonnonlannoitteeksi. Kääntönapin avulla on mahdollista säädellä leikkuukorkeutta 2:sta 5:een senttimetriin. Seitsemän kiloa painava robottiruohonleikkuri pärjää aina 25 %:n kallistumaan asti. Ruohonleikkurin ohjelmointi on uskomattoman helppoa ja nopeaa. Isonäyttöisestä ohjauspaneelista voi asettaa eri leikkuuajat ja -päivät. Ohjauspaneelin käyttö on helppoa ja selkolukuista. Asennuksen jälkeen aloittaa robottiruohonleikkuri R50Li leikkuutyön itsenäisesti ajastettuna aikana vaikka sateen aikana. Tehokas ja helposti hoidettava Li-Ion 18 V / 2,1 Ah-akku takaa luotettavan ja energiasäästäväisen työskentelyn. Robottiruohonleikkuri R50Li työskentelee hiljaa eikä aiheuta päästöjä. Erityisen herkät törmäystunnistimet ja rajakaapeli auttavat robottiruohonleikkuria välttämään esteet. Nosto- ja kallistustunnistimet sekä laaja tila rungon ja terien välillä lisää ihmisten ja eläinten turvallisuutta. Esimerkiksi ruohonleikkuria nostaessa kytkeytyvät leikkuuterät automaattisesti pois päältä vaaran välttämiseksi. Suuresta ja helposti tavoitettavasta "Stop"-näppäimestä saa robottiruohonleikkurin pysäytettyä milloin tahansa. R50Li on joustava ja sen takia se sopii lähes jokaiseen puutarhaan. Robottiruohonleikkuripakettiin kuuluvat latausasema, latausjohto, rajakaapeli, kaapelikiinnikkeet, varaterät, jatkokiinnikkeet ja liitoskiinnikkeet.

Kapasiteetti
Leikattavan alueen enimmäiskoko 500 m² +/-20 %
Latausjärjestelmä Automaattinen
Työskentelyalueen maksimikallistuma 25 %
Tuote
Näppäimistö 15 näppäintä
Ohjauspaneeli LCD-näyttö ja asetusvalikko
Ajastin ●
Kahvasto Integroitu
Pyörien kuviointi Keskimmäinen
Teho ja lataus
Akkutyyppi Li-ion
Keskimääräinen latausaika 90 min
Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauskerralla 60 min
Energiankulutus 20 W
Moottori- ja leikkuujärjestelmä
Leikkuujärjestelmä Kolme vapaasti pyörivää terää
Leikkuukorkeus, min-maks. 20 - 50 mm
Leikkuuleveys 17 cm
Melutaso
Melutaso mitattu: 56 dB(A), enintään: 58 dB(A)
Turvaominaisuudet
Hälytys Keskimmäinen
PIN-koodi ●
Asennuslukitus ●
Ajan lukitus ●
Nostotunnistin ●
Kallistustunnistin ●
Asennustarvikkeet
Rajakaapeli 150 m
Kiinnikkeet 200 kpl
Varaterät 3 kpl
Ulkomitat
Tuotteen koko, PxLxK 580 x 460 x 255 mm
Paino 7,4 kg

Tekniset tiedot

Akkuvirta

17

20-50

500 m²

Hyvä hinta

13.0 kg

2,1

90

18

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.