Sähköinen painepumppu Gardena Classic 3500/4E 903812770

Sähköinen painepumppu Gardena Classic 3500/4E 903812770 Gardena

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
209 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Vaivaton ja kätevä vedensaannin perusmalli.
Sähköinen painepumppu säästää rahaa ja ympäristöä. Käyttäkää ilmaiseksi sade- tai kaivovettä oman pihanne kasteluun, vessanpöntön huuhteluun tai vaatteiden pesuun. Painepumpussa on sähköinen ohjausjärjestelmä, joka käynnistää pumpun automaattisesti, kun paine on käynnistyspainetta matalammalla, ja katkaisee itsensä, kun vettä ei enää oteta. Kompakti sähköinen GARDENA-painepumppu Comfort 3500/4E LCD nimellisteholla 800 W. Maksimiteho 3500 l/h ja maksipaine 4 bar. Sopii erinomaisesti liikuteltavaan tai paikalliseen käyttöön riippumatta siitä, missä sitä tarvitaan. Käyttö on helppoa, vaivatonta ja kätevää. Ergonomisen kantokahvan ansiosta sähköistä painepumppua on helppo kuljettaa. Käynnistys hoituu napinpainalluksella. Lukemattomien toimintojen ansiosta työ helpottuu. Syy nopeaksi ja ongelmattomaksi käyttöönotoksi: innovatiivinen takaiskuventtiilitekniikka takaa nopeamman imun. Vielä yksi kätevä ominaisuus: integroidun pienten määrien ohjelmalla voi ongelmitta käyttää esimerkiksi nykyaikaisia pesukoneita tai tippukastelulaitteita vähäiselläkin virtauksella. Innovatiivisen LCD-näytön ansiosta on teillä täydellinen kontrolli kaikkiin pumpuntoimintoihin. Työ- ja vikatiedotteet ilmestyvät suoraan laitteen näytölle. Pumpussa on vika-analyysijärjestelmä, joka näyttää näytön kautta eri vikatilat ja niiden ratkaisut. Ymmärrettävä käyttövalikko ja erilaiset säätömahdollisuudet, jotka ovat käyttäjänsä mukaan yksilöity, tekevät sähköisen painepumpun toiminnasta kevyttä ja turvallista. Kuivakäytön esto suojaa pumppua kuivakäynniltä ja sen aiheuttamilta vahingoilta. Pumpun valmistuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja, joiden ansiosta pumppu on tehokas ja hiljainen. Huoltoa tarvitsematon ylirasitussuojattu kondensaattorimoottori mahdollistaa suihkupumpun avulla veden kuljettamisen haluttuun paikkaan. Täyttöaukon kautta pumpun saa ennen käyttöä helposti täytettyä. Pumppu pysyy vakaasti paikallaan kumijalustoillaan, jotka lisäksi vähentävät pumppaamisen aiheuttamaa melua ja tärinää. Hiekalta ja lialta pumppua suojaa tiheä suodatin. Sen ansiosta ei ole tarvetta käyttää etusuodatinta. Poistohanan avulla voi laskea ulos pumppuun jäljelle jääneen veden mahdollisten pakkasten uhatessa. Kätevä: pumpussa oleva QR-koodi tarjoaa tarkemmat tuotetiedot ja sen kautta voi katsoa videon tuotteen ansioista ja hyödyistä. Lisäksi voi katsoa videoita siitä, kuinka pumppu otetaan ongelmattomasti käyttöön ja säilytetään oikein. Lisäksi arvokkaita neuvoja pumpputoimintoa koskien. Näin on tietoa on aina saatavilla siitä, kuinka käyttää pumppua pitkään ja ilman ongelmia.

Teho 800 W
Maks. pumppausvoima 3500 l/h
Maks. paine 4 bar
Suurin itsesyötön imu 7 m
Suurin nostokorkeus 40 m
Paino 8,1 kg
Johdon pituus 1,5 m
Virtajohdon tyyppi H07 RNF
Sähkösuojausluokka IP X4

Tekniset tiedot

Puutarha

Jet-pumppu roottori

4 bar

40 m

8 m

H07 RNF

IPX4

3500 l/h

Musta, Sininen, Harmaa

8.1kg

1,5 m

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.