Elitum MX700 crosstrainer, sähköinen, musta 991998056

Elitum MX700 crosstrainer, sähköinen, musta 991998056 Elitum

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
379 €
Kuukauden tarjoukset


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Elitum-kuntolaitteet ovat korkealaatuisia ja suunniteltu perusteellisen ergonomisesti, Huippuluokan käyttömukavuus helpottaa Elitum-kuntolaitteiden käyttöä ja tekee treenistä entistä tehokkaamman kotikäyttäjille!

Elitum MX700-crosstrainerilla saa aikaiseksi treenin koko vartalolle - kohtuullisella nivelkuormituksella tapahtuvasta harjoittelusta tulee tehokkaampaa - kohenna kuntoasi niveliäsi kuormittamatta, Elitum MX700-ellipsilaitteella treenaat eteenpäin polkiessa lantioiden ja reisien lihaksistoa ja taaksepäin polkiessa pohkeita, takareisi-sekä pakaralihaksia! Yleiskuntolaite tarjoaa haastavaa harjoittelua, joka parantaa kuntoa, keskittyen samalla alavartalon suuriin lihasryhmiin,

Tuotteen pääominaisuudet ja tekniset tiedot:
Vauhtipyörän paino: 9 kg
Vastus: sähkömagneettinen vastus
Jarrujärjestelmä: sähkömagneettinen
Vastustasoja: 16
Virtalähde: 230 V
Tietokone tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, joiden avulla voit säätää itselleen sopivan harjoittelutehon ja seurata lukemia harjoittelun aikana,
Tietokoneen mittaustoiminnot: aika, nopeus, matka, kalorit, rasvaprosentti, syke, SCAN
Sykemittausanturit: kyllä
Kehon rasvaprosenttimittaus: kyllä
Harjoitusohjelmien määrä: 12
Määriteltyjä käyttäjätilejä: 4
Suuret, luistamattomat polkimet suojaavat liukastumisilta ja vammoilta
Askelpituus: 34 cm
Polkimien mitat: 34,4 x 11,5 cm
Säädettävä istuinkorkeus: kyllä
Hiljainen toiminta ja tasainen askellus, joka ei häiritse edes samassa huoneessa olevia
Käyttäjän maksimipaino: 150 kg
Laitteen mitat: 166 x 58 x 140 cm
Paino: 41 kg
Sisäänrakennetut pyörät siirtelyä varten

Elitum tarjoaa korkealaatuisia, nykyaikaisia kuntolaitteita, Elitum kuntopyörät, ellipsilaitteet, soutulaitteet ja juoksumatot ovat uusimmalla teknologialla varustetut ja mahdollistavat kunkin käyttäjän kohdalle sopivan harjoitusohjelman luomisen sähköisten asetuksien ansiosta, Kuntotasosta ja tavoitteista riippuen tarjoaa Elitum laajan valikoiman tuotteita eri hintaluokissa, Elitum tuotteiden huipputekniset ratkaisut eroavat toisistaan interaktiivisuuden ja ohjauspaneelin toiminnallisuuden puolesta, tarjolla ovat myös erikoismallit ammattimaiseen ja intensiiviseen käyttöön kuntosalilla, Kaikki mallit valmistetaan tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa käyttäen vain parhaita uusia teknologioita ja nykyaikaista muotoilua, Tänä päivänä Elitum on arvostettu tuotemerkki, myönteistä palautetta on tullut niin huippu-urheilijoilta kuin harrastelijoilta,

Tekniset tiedot

23.0 kg

Kuukauden tarjoukset

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.