Pro 5.0 spinningpyörä 890666715

Pro 5.0 spinningpyörä 890666715

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
1269 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Kilpaile maailman parhaiden pyöräolijöiden kanssa Proform TDF Pro 5.0:lla. Nauti todentuntuisista Tour De France etappien fiiliksistä automaattisen ylä- ja alamäki simulaation avulla. Kilpaile vuoden 2015 Tour De France etapeilla Utrecht, Hollannista Champs Elyseelle Pariisiin. Voit myös luoda oman etappisi mihin maailman kolkkaan tahansa käyttäen apunasi iFit teknologiaa. Pyöräile kannattajajoukkojen ohi Street View avulla. 10” kosketusnäyttö antaa uskomattomat näköalat treeneihisi.
SMR™ Silent Magnetic Resistance
- Unohda äänekkäät vastukset. TDF Pro 5.0 tuo sinulle hiljaisen SMR™ Silent Magnetic Resistance™. Se on hiljainen, tasainen ja kestävä eli sinä voit vain keskittyä ajoosi ilman häiriötä muille kotona oleville.
Pedals with Toe Cages and Straps
- Varvaskoukut. Suunniteltu pitämään jalkasi paikoillaan ja siten antamaan lisää pedaalipoweria. Voit myös asentaa tilalle lukkopolkimet. Lukkopolkimet eivät kuulu vakiovarusteisiin ja edellyttävät aina klossilliset pyöräilykengät.
BLE Wireless Technology Compatible
- Pysy sykerajoissasi saavuttaaksesi maximaalisen hyödyn. TDF Pro 5.0 on yhteensopiva hands-free BLE sykevyön kanssa. Sykevyö ei kuulu vakiovarusteisiin.
Adjustable Saddle and Handlebars
- Ergonomisesti suunnitellut ja liukumattomat kädensijat estävät väsymystä ja voit ajaa pidempään. Voit säätää ohjaustangon korkeutta ja kulmaa. Satulaa voit säätää ylös/alas sekä eteen/taakse. Löydät varmasti sinulle oikean ajoasennon saavuttaaksesi parhaan treenin ikinä.
Front-Mounted Transport Wheels
- Pehmeät siirtopyörät edessä helpottavt pyörän siirtämisessä huoneesta toiseen.
159kg. Weight Capacity
- Max. käyttäjän painosuositus on 159kg
Dual Water Bottle Holders
- Huolehdi nesteytyksestä. Pyörässä on juomapullon paikat kahdelle pullolle.
Other features
- Treenaa kuin Pro! Seuraa Watteja
- 20% decline, 20% incline
- Säädettävät tukijalat. Pidä pyöräsi täydellisessä balanssissa.
- 10” kosketusnäyttö
- HD video harjoitusta
- 24 Tour De France asennettua etappia
- iPod yhteensopiva kaijuttimilla
- Sähköinen vaihdemekanismi 30 vaihteella (3x10sp)

Tekniset tiedot Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.