Exit InTerra Ground Level 427 cm, vihreä 890291469

Exit InTerra Ground Level 427 cm, vihreä 890291469

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
699 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

turvaverkolla
Etsitkö hyvää maahan upotettavaa trampoliinia? Exit Interra on mahdollista valita t joko tyylikkään harmaana tai perinteisen vihreän värisenä, Pakettiin kuuluu 4,3 m leveä maatrampoliini sekä erittäin laadukas Contour turvaverkko,
• Amerikkalaisen huippuvalmistajan Ten Caten USA hyppymatto
• Turvaverkko suojaa hyppijää tippumiselta
• Valitse joko harmaa tai vihreä malli
• Maksa helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla)
• Toimitusaika 3-7 arkipäivää
• Trampoliini upotetaan maahan, Kuopan leveys 377 cm ja syvyydeltä minimissään 75 cm
4,3 m leveässä jättikokoisessa maatrampoliinissa hyppytila ei taatusti lopu kesken!
Exit Interra 4,3 m on tyylikäs maahan upotettava jättikokoinen trampoliini turvakehällä, Upotettava versio on tyylikäs ja hyvä vaihtoehto kun mietit trampoliinin ostamista perheelle, Interra mallit ovat laadukkaita ja turvallisia! Mallissa on hyvä takuu ja 100 % varaosasaatavuus, Mallin hyppyominaisuudet ovat erinomaiset,
Laadukas turvakehä sekä hyvä reunapehmuste tekee hyppimisestä turvallista
Exit panostaa tuotteissa turvallisuuteen, Exit Interra 3,7 m trampoliinipaketti on varustettu laadukkaalla Countour turvakehällä sekä 34 cm keveällä 3 cm paksulla säänkestävällä reunapehmusteella, Turvakehä antaa extra turvallisuutta hyppimiseen ja laadukas reunapehmuste suojaa hyppijää runkoputkilta parhaalla mahdollisella tavalla,
Maahan upotettava trampoliini on todella hyvä vaihtoehto perinteisille malleille, Perheen äitikin tykkää kun pihalla oleva trampoliini näyttää hyvältä, Exit Interra 3,05 m sopii hyvin pihoille, joissa tilaa on vähän, Trampoliini on valmistettu huippulaadukkaista osista, Trampoliinin runko on tuplakäsitelty eikä ruosteelle anneta mahdollisuutta, Runko on sinkitty ja pulverimaalattu tyylikkään mustaksi,
Exit Interra 4,3 m
• Tyylikäs musta runko Sinkitty mustaksi maalattu runko
• Suunniteltu turvallisuus edellä: Todella paksu (30 mm) ja 34 cm leveä reunapehmuste suojaa lapsia runkoputkilta,
• Laadukas hyppymatto: Amerikkalaisen firman Ten Caten valmistama laadukas hyppymatto
• Maksa helposti osamaksulla tai laskulla (Klarnalla)
• Koko perheen hyppykeskus!
Katso tuotevideo

Asentaminen
Maatrampoliinia varten tulee kaivaa kuoppa jonka halkaisija on ø377 cm ja syvyys minimissään 75 cm, Huolehdi kuopan salaojitus, Malli soveltuu ympärivuotiseen hyppimiseen, Talvisin tulee huolehtia ettei lumi kerry hyppymaton päälle (raskas lumi voi aiheuttaa jousien väsymisen), Malli on helppo ja nopea purkaa talveksi,

Katso asennusvideo:
Tekniset tiedot
• Yleiset
o Hyppijän maksimipaino: 120 kg,
o TÜV / GS hyväksytty
• Mitat
o Halkaisija: ø427 cm
o Trampoliinin korkeus: 20 cm
• Runko
o Rungon yläputken (kehäputki) vahvuus: ø42 x 1,8 mm
o Runkoputkien vahvuus: ø38 x 1,8 mm
o Sinkitty ja pulverimaalattu
• Jouset
o 88 kappaletta
o 172 mm
o Kartiomainen muoto erikoisjousi
• Reunapehmuste
o 30 mm vahva reunapehmuste
o 0,60 mm säänkestävää PVC:tä
o Reunapehmusteen leveys 34 cm
o Pehmusteessa on sadevettä varten erilliset reiät josta vesi pääsee valumaan poisI
• Hyppymatto
o Erittäin laadukas hyppymatto, valmistaja Ten Cate, USA
• Takuu
o 5v rungolla
o 2v Jousilla
o 2v Reunapehmuste ja hyppymatto
o 1v Turvakehä

Tekniset tiedot Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.