Trampoliini Bullet Points EXIT Silhouette 244 cm x 164 cm, musta + LAHJAKSI turvaverkko ja lisävarusteet 890291497

Trampoliini Bullet Points EXIT Silhouette 244 cm x 164 cm, musta + LAHJAKSI turvaverkko ja lisävarusteet 890291497

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
199 €
339 €
Säästät 140 €
-41%
Outlet Kuukauden suosikit Poistomyynti


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Trampoliini, vaaleanpunainen/musta Bullet Points EXIT Silhouette ø 244 cm x 164 cm + LAHJAKSI turvaverkko ja pehmustettu jousisuojus
Trampoliini EXIT Silhouette on turvallinen, nykyaikainen, tyylikäs ja helppo asentaa. Laadukas tuote edulliseen hintaan.
Tässä trampoliinissa on painotettu ulkonäköä ja turvallisuutta. Kaarevat tolpat kiristävät verkon, eikä lapsi osu pudotessaan tolppaan, Lisäksi verkosta näkyy hyvin läpi mitä trampoliinilla tapahtuu. Pehmustettu suojus trampoliinin reunassa peittää jouset kokonaan. Lisäksi suojuksen ja jousien välinen alue on päällystetty verkolla, joten lasten jalat eivät osu jousien väliin. Pääsy trampoliinille on varmistettu vahvalla kirkkaanvärisellä vetoketjulla, joka löytyy helposti.
Trampoliini on varustettu 14 cm:n pituisilla jousilla, jotka takaavat erinomaisen joustavuuden. Trampoliinin alusrunko on sinkitty ja päällystetty jauhemaalilla. Yksittäiset rungon osat on liitetty toisiinsa jousipidikkeillä, jotka estävät hypätessä osien irtoamisen.
EXIT Silhouette -trampoliinit vastaavat tiukkoja eurooppalaisia turvallisuusstandardeja TÜV, EN71, GS ja CE,
Ikäsuositus: yli 3-vuotiaat lapset

Käyttöalue: ulko-olosuhteet
Muoto: pyöreä
Rungon materiaali: teräs
Pintamateriaali: polypropeeni (PP) / PVC / polyeteeni (PE) (EPE)
Turvaverkon materiaali: PVC / polyeteeni (PE)
Turvaverkko avautuu vahvalla ja kirkkaanvärisellä vetoketjulla
Turvaverkon korkeus 164 cm
Korkeus: 2280 mm
Paino: 44 kg
Jousien lukumäärä: 42 kpl
Jalat: 3 kpl
Putkien lukumäärä: 6 kpl
Rungon korkeus: 64 cm
Käyttäjän enimmäispaino 50 kg (testattu paino 400 kg)
Toimitetaan kahdessa laatikossa:
Pakkauksen kokonaispaino 46 kg
1, pakkauksen mitat: 1300 x 445 x 210 mm, paino 32,2 kg
2, pakkauksen mitat: 1300 x 370 x 120 mm, paino 12,8 kg

Tekniset tiedot

44.0 kg

Outlet, Kuukauden suosikit, Poistomyynti

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.