Frantsila KAMOMILLA yrttiuute 50 ml 890341594

Frantsila KAMOMILLA yrttiuute 50 ml 890341594

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
12,95 € • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Frantsila KAMOMILLA yrttiuute,
Kamomilla tipat vatsalle, Ruuansulatukseen, Vatsanvääntelyyn
Tuotteen teho perustuu fytoterapeuttiseen luomukamomilla yrttiuutokseen,
Aikuisille 15- 20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera,
Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta, Esim, 3-vuotiaalle 3 tippaa, Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois, Myös imettävälle äidille,
Voidaan käyttää lämpimänä hauteena maha- ja kuukautiskipuihin; sivellään iholle ja lämpöpakkaus tai kuuma pyyhe asetetaan päälle,
Hauteena silmätulehduksissa; kostutettuun silmähaude pumpuliin laimennettuna 5 tippaa 1/4dl kohti vettä,
Hauteena rauhoittamaan iho/lihas tulehduksia esim, kylpynä ja pyyhehauteena,
Pienten haavojen hoitoon 1-2 tippaa suoraan haavalle,
Suolihuuhteluveteen 20-40 tippaa 7,5 dl kohti haaleaa vettä esim, suolistokrampeissa,
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää, Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena, Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa,
KAMOMILLA (Matricaria recutita; Asteraceae) kamomill, Kamomilla on vanha peltojen ja pientareiden yksivuotinen asterikasveihin kuuluva rikkakasvi, joka on harvinaistunut kasvinsuojeluaineiden käytön vuoksi,Suvun nimi Matricaria on johdettu latinan sanoista mater (= äiti) sekä matrix (= kohtu), jotka viittaavat kasvin käyttöön naisten sairauksissa, Kreikan khamaimelon (= maaomena) puolestaan viittaa kasvin makeahkoon tuoksuun, Yrtin rauhoittavan vaikutuksen vuoksi egyptiläiset kutsuivat sitä ”Auringon jumalan kukaksi”,Kamomilla rohtona
Rohtona käytetään kukkia, Vaikuttavia aineita ovat eteerinen öljy (0,3—1,0 %; sisältää mm, 1-bisa- bololia 25—45 %, bisabolloksideja, kamatsuleenia, farneseenia, rnatrisiinia, myrseeniä, kadineenia, geraniolia ja salisyylihappoa) ja lisäksi flavonoidit (apigeniini, kversetiini ja luteoliini), kumariinit (herniariini ja umbelliferoni), koliini, lima-aine, kamornillaesteri, karvasaineet, fytosteriini, klorogeenihappo ja nikotiinihappo,Kamomilla laukaisee sileiden lihaksien kouristuksia ja rauhoittaa vatsaa; sitä käytetään vatsavaivoihin, maha-suolikanavan tulehduksiin, ilmavaivoihin, koliikkiin ja kuukautiskramppeihin, Kamomillalla on tulehduksia parantava, antibakteerinen vaikutus, joka edistää haavojen paranemista, Ulkoisesti käytettynä kamomilla desinfioi ja rauhoittaa ihoa; lievittää iho- ja silmätulehduksia ja parantaa ihon ja limakalvon bakteeritulehduksia, Kamomilla lievittää myös kutinaa ja hoitaa herkkää, ärsyyntynyttä, kuumottavaa ja yliherkkää ihoa, Kylvyissä kamomillaa käytetään iho-ongelmia ja tulehduksia hoitamaan ja ihon uudistumista edistämään, Kamomilla on tärkeä rohto myös suolihuuhteluissa,

Tekniset tiedot Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.