Herrens Markin puna-apilauute 1L 890341419

Herrens Markin puna-apilauute 1L 890341419

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
26,95 € • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Vähemmän kuumia aaltoja vaihdevuosissa olevilla naisilla.
Herrens Markin Puna-apilauutteemme on ainutlaatuinen eikä sitä voi verrata muihin puna-apilatuotteisiin. Puna-apilauutetta tuotetaan maitohappofermentaation avulla kolmesta syystä. Jotta taataan tuotteen säilyvyys ja luodaan terveellinen ja tehokas tuote.

Vendsysselin sairaalassa tehty laaja potilastutkimus antoi tulokseksi 30 % vähemmän kuumia aaltoja. Periaatteessa tuote auttaa takaamaan vaihdevuosissa oleville naisille paremman voinnin.
Hyödylliset ominaisuudet:

Tieteellisesti tutkittu kuumia aaltoja vähentävä vaikutus.
Vahvistaa kuivaa tai ohutta emättimen limakalvoa.
Puhdistaa verta.
Maitohappofermentaatio muuttaa helposti imeytyväksi.
Patentoitu tuote.
Helppo käyttää – vain kaksi kertaa vuorokaudessa.
Sisältää salvia-, piparminttu-, sitruunamelissa- ja voikukkauutetta.
Käytännöllisessä hygieenisessä laatikkoon pakatussa pussissa. Tuote ei hajoa eikä hapetu käyttöaikana.
Suosittelemme aloittamaan vahvalla annoksella ja käyttämään jatkossa henkilökohtaisen tarpeen mukaan, 60–120 ml vuorokaudessa.
Valmistettu Herrens Markin tilalla kasvatetuista tuoreista kasveista.
Laadukas luomutuote. Tanskan elintarviketurvallisuusviraston tarkistama.

Luonnollisesti jalostettu ja säilytetty
Tuotteen luonnollinen jalostus antaa sen pH-tasoksi noin 4. Näin matalassa pH-tasossa voivat elää vain maitohappobakteerit. Fermentointi auttaa ravintoaineiden imeytymisen parantamisen lisäksi myös säilyttämään uutetta, jotta tuote olisi käyttökelpoinen kauemmin. Tämä tarkoittaa, että tuotetta voidaan jalostaa kevyesti ja myydä pastöroimattomana, täysin luonnollisena.

Herrens Mark on esittänyt tuotantoprosessinsa dokumentoinniksi patenttihakemuksen. Uutteella on luomutuotteen merkki.
Uutteen maku
Tuotteessa on ominainen kevyesti hapan ”ruohon maku“. Maku on helppo peittää sekoittamalla uutteen hedelmämehuun. Suosittelemme appelsiini- tai ananasmehua.

Makuominaisuuksien parantamiseksi Herrens Mark kehittelee uutetta tällä hetkellä eteenpäin. Saadut tulokset ovat valmiita myyntiin vuonna 2015.
Annostelu
Isoflavonit imeytyvät 12 tunnin kuluessa. Tämän vuoksi uutetta on parasta ottaa aamulla ja illalla. Ensimmäisen 2-3 viikon ajan tulisi ottaa 120 ml annos ja jatkossa 60–120 ml annos, joka on jaettu aamuun ja iltaan.

Suosittelemme muokkaamaan annosta henkilökohtaisen tarpeen mukaan.
Patentoitu tuotantoprosessi
Ainutlaatuinen puna-apilauute säilytetään maitohappofermentaation avulla. Tämä prosessi antaa tuotteelle pitkän säilyvyysajan eikä sitä tarvitse pastöroida tai käyttää alkoholia tai säilytysaineita.

Lisäksi tämä prosessi muuttaa fytoestrogeenit huomattavasti helpommin imeytyviksi.

Herrens Mark on esittänyt ainutlaatuiselle puna-apilan jalostusprosessilleen patenttihakemuksen.
Todistettu vaikutus kuumiin aaltoihin
Maitohapon avulla fermentoidulla puna-apilauutteella on todistettu vaikutus naisten kuumiin aaltoihin. Vaikutus on todistettu vuonna 2012 tehdyssä laajassa potilastutkimuksessa, jota johtivat Aarhusin yliopistollisen sairaalan apulaisprofessori Per Bendix Jeppesen (PhD) ja Max Lambert (PhD) elintarviketieteen ja liikejohtamisen osastolta.
Tieteellisesti tutkittu puna-apilauute
Hyvin imeytyvät estrogeenin tapaiset ainesosat

Puna-apila valittiin yhteistyössä fytoterapeutti Rikka Goerlichin kanssa.

Herrens Mark on kiinnittänyt huomiota puna-apilassa runsaasti olevaan fytoestrogeeniin eli isoflavoniin. Isoflavoneissa on samankaltainen koostumus kuin estrogeenissä, minkä vuoksi ne auttavat tasapainottamaan estrogeenitasoa vaihdevuosien aikaan ja niiden jälkeen.

Maitohappofermentaatio takaa glykoosin erottumisen isoflavoneista, mikä puolestaan takaa tehokkaamman imeytymisen.
Kuumien aaltojen tutkiminen
Vuonna 2012 puna-apilauutetta testattiin laajassa tutkimuksessa yhteistyössä Aarhusin yliopistollisen sairaalan ja Vendsysselin sairaalan kanssa. Tutkimusta johti apulaisprofessori Per Bendix Jeppesen (PhD) yhdessä liikejohtamisen professorin Max Lambertin kanssa. Tutkimukseen osallistui 62 vaihdevuosissa olevaa naista, joista 32:lle annettiin puna-apilauutetta ja 30:lle lumelääkettä. 12 viikkoa kestäneessä tutkimuksessa testattiin naisten hikoilutasoa ja luuntiheyttä.

Hikoilutason mittauksen näyttivät, että apilauutetta saaneiden naisten hien eritys oli 30 % pienempää kuin lumelääkettä saaneella ryhmällä.

Tarkemmin kuumat aallot vähenivät 28 % ja hikoilu 32 %. Eritystä mittasi kellontapainen hikimonitori.

Lisäksi tutkimuksen aikana tuli esiin erittäin tärkeitä tuloksia selkärangan luuntiheyden säilymisestä.

Max Lambert julkaisi tutkimustulokset Kasvi- ja luonnontuotteiden lääketieteellisen tutkimusseuran vuosittaisessa kansainvälisessä konferenssissa Portugalin Guimaráesissa vuonna 2014.

 

 

Tekniset tiedot Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.