Herrens Markin voikukkauute 1L 890341255

Herrens Markin voikukkauute 1L 890341255

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
26,95 € • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Puhdas ja vahva organismi sekä hyvä ruoansulatus
Uutteemme on ainutlaatuinen, koska sen jalostukseen on käytetty maitohappofermentaatiota. Tuote sisältää tärkeimpiä maitohappobakteereja, joita tarvitaan terveen ja tasapainoisen organismin sekä hyvän voinnin takaamiseksi.

Uute on ollut myynnissä jo yli 50 vuotta ja saanut positiivista palautetta.

Herrens Markin voikukkauute sisältää vaikuttavia aineita koko voikukasta: lehdistä, kukista ja juurista. Juurista ja lehdistä saatavat karvaanmakuiset vaikuttavat aineet vahvistavat sappirakkoa ja maksaa ja auttavat näin puhdistamaan ja vahvistamaan ruoansulatusjärjestelmää. Voikukkauute stimuloi munuaisten toimintaa ja toimii diureettina. Monitoimisella uutteella on useita tunnettuja parantavia ominaisuuksia – kyseessä on helposti sulava ja yksinkertainen ravintolisä.
Kolme eri vaikutusta ruoansulatuksen hyväksi

Ensiksi, koska uute sisältää luonnollisia maitohappobakteereja, se tasapainottaa suoliston mikroflooraa.
Toiseksi, tuote sisältää inuliinia, suoliston mikroflooraa ravitsevaa hiilihydraattia.
Kolmanneksi, voikukan juurissa on runsaasti polysakkarideja, jotka edesauttavat suoliston mikroflooran kasvua.

Terveydellesi erittäin tärkeä kasvi
Hyödylliset ominaisuudet:


Karvaanmakuisilla vaikuttavilla aineilla on puhdistava vaikutus ja ne ovat hyödyllisiä maksalle ja sappirakolle.

Vahvistaa maksaa ja maksan kautta koko ruoansulatusjärjestelmää.
Suurentaa sapen eritystä. Käytettävä varovasti, jos on esiintynyt sappikiviä tai sappitiehyeen kaventumista.
Sisältää kaliumia, joka kompensoi diureettisen vaikutuksen aikaansaamaa kaliuminpuutetta.
Monet kokevat positiivista vaikutusta liikuntaelimistössä.
Stabiloi verensokeritasoa.
Ehkäisee ummetusta.
Ravintolisä, jossa luonnollisia maitohappobakteereja.
Maitohappofermentaatio muuttaa tuotteen helposti sulavaksi.
Käytännöllisessä laatikkoon pakatussa pussissa. Tuote ei hapetu eikä hajoa käyttöaikana.
Suosittelemme suurta alkuannosta, ja sen jälkeen samankokoisia annoksia vaikutuksen säilyttämiseksi: 30–60 ml vuorokaudessa.
Valmistettu Herrens Markin tilalla kasvatetuista tuoreista kasveista.
Laadukas luomutuote. Tanskan elintarviketurvallisuusviraston tarkistama.+
Saanut positiivista palautetta seuraavista:reumat, selkä- ja nivelkivut, ruoansulatusongelmat, psoriasis, turvotus, heikentynyt immuunijärjestelmä, lääkemyrkytys ja sappikivet.
Stimuloi maksaa ja sappea, ruoansulatusjärjestelmää ja munuaisia. Vahva poistava ja tulehdusta estävä vaikutus.

Tekniset tiedot Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.