Nilkkaside turmaliinilla 890341453

Nilkkaside turmaliinilla 890341453

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
25,95 € • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Nilkkaside turmaliinilla
Nilkkaside, jossa on turmaliini ja magneetti stimuloi nilkka-alueen verenkiertoa, lievittää  tulehdusta ja kipua, edesauttaa energisten meridiaanien syvää aktivointia sekä  vahvistaa immuniteettia,

Käyttötarkoitus:                         

nilkkavauriot, sijoiltaanmenot ja siteiden vauriot
nilkan kipua vähentävä vaikutus
elvyttää nilkka-alueen verenkiertoa, aktivoi solun aineenvaihduntaa
vanhusten tautien profylaksiaan ja ennaltaehkäisyyn
urheilijoille treenien aikana ja jälkeen
luunmurtumat, osteokondroosi, kouristukset, neuralgia, jalkojen ja varpaiden tunnottomuus, verenkierron elvyttämiseen pitkäaikaisen kylmässä viipymisen jälkeen
nilkkavaurioista toipuminen
antibakteerinen

 

Käyttöohje:

Päivittäiseen käyttöön, Myönteinen vaikutus sekä nuoriin että vanhoihin,

Laita side nilkkaan (turmaliinipuoli tiivisti ihoa vasten), vaikutus riippuu nilkan ja ihon kosketuksesta: mitä tiiviimmin on side laitettu ihoa vasten, sitä voimakkaampi on vaikutus,

Käytä kaksi kertaa päivässä, enintään kolme tuntia kerralla,

Mikäli nilkkaasiteen käytön aikana iho alkaa kirvellä tai muuttumaan punaiseksi, kyse on ihan normaalista asiasta, joka ei vahingoita ihoa, Nilkkasiteen poiston jälkeen edellä mainitut ilmiöt katoavat muutamassa tunnissa, Punaisuuden välttämiseksi voi lyhentää nilkkasiteen käyttöaikaa,

Nilkkasiteen käyttö on mukavaa,

Tuotetta eivät saa käyttää:

raskaana olevat, lapset ja enkefalopatia sairastavat henkilöt tai henkilöt, joilla on verenvuoto
henkilöt, joilla on ihovaurio
henkilöt, joiden elimistöön on laitettu elektronisia laitteita tai metallitukia ja varovasti ne, joilla esiintyy allergiaa
henkilöt, joilla on pehmytkudosten vaurio (saa käyttää vasta 24 tunnin kuluttua)
Älä anna vyön koskettaa muihin magneetteihin tai mineraaleihin välttääksesi magnetisointia,

Huoltosuositukset:

Pesuveden lämpötila ei saa ylittää 40°, purista erittäin varovasti, älä silitä äläkä valkaise,
Älä kuivaa avotulen yllä äläkä korkeassa lämpötilassa,
Pese puhtaassa vedessä, älä pidä liian kauan vedessä, Pese vyö varovaisesti 10–15 minuutissa, Älä käytä pesuainetta, valkaisuaineita äläkä saippuaa, Vyön liotus ei ole sallittu,
Pidä poissa suoralta auringonvalolta,

Tekniset tiedot Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.