Magnesiumöljy, 200 ml 890341284

Magnesiumöljy, 200 ml 890341284

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
5,95 € • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

• Täysin luonnollinen
• Imeytyy tehokkaasti ihon läpi
• Yli 800 suihkaisua

Magnesiumöljy on uusi, innovatiivinen magnesiumvalmiste. Sitä suihkautetaan ulkoisesti suoraan iholle, josta se imeytyy nopeasti koko kehoon. Magnesiumöljy on magnesiumkloridiliuosta, joka tuntuu öljymäiseltä korkean kylläisyysasteensa vuoksi. Se ei ole öljyä sanan varsinaisessa merkityksessä.
Magnesiumia tarvitsemme päivittäin, sillä keho ei pysty sitä varastoimaan.

Magnesium on välttämätön
• terveelle iholle, luustolle ja hampaille
• sydämelle ja verisuonille
• aineenvaihdunnalle
• lihasten kehitykselle ja toiminnalle
• kaikille hermotoiminnoille
• tehokas urheilijoille
• terveyden ylläpitämiseen

Magnesiumöljyn käyttö
Suihkauta iholle ja hiero. Käytä ennen nukkumaanmenoa tai suihkuta puhtaalle iholle suihkun jälkeen. Iholle levittämisen aikana tuote on silkkimäinen ja öljyinen. Kuivumisen jälkeen voi iholle muodostua kevyt suolakerros. Sen voi (mutta ei välttämättä tarvitse) pestä parikymmenen minuutin päästä pois. Ensimmäiset käyttökerrat (pari ensimmäistä viikkoa) voivat aiheuttaa vähäistä kirvelyä. Sen välttämiseksi magnesiumgeelin voi levittää kostealle iholle.

Sopii erinomaisesti lihasjännityksen lievittämiseen tai harjoittelun jälkeen.

1 ml magnesiumöljyä (noin 5-6 suihkautusta) sisältää 105 mg magnesiumia.

Miksi magnesium on niin tärkeää?
Magnesium ylläpitää terveyttä ja hyvinvointia. Magnesiumin saantisuositus vuorokaudessa on 300-400 mg. Tämä määrä täyttyy vain, jos ylläpitää tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota, syö runsaasti vihanneksia, hedelmiä, täysjyvätuotteita ja pähkinöitä.

Syyt riittämättömään magnesiumin saantiin:

• Epätasapainoinen ruokavalio
Teollisesti pitkälle jalostettuja elintarvikkeet, kuten valkoinen jauho, makeat ja rasvaiset ruoat tai nk. roskaruoka, eivät sisällä riittävästi magnesiumia. Alkoholijuomat kuluttavat kehon magnesiumia.

• Stressi lisää magnesiumin tarvetta
Stressaavat tilanteet voivat johtaa kehon kokonaiskuormitukseen. Magnesium, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus, ehkäisee mahdollisia stressin seurauksia ja oireita.

• Urheilu lisää magnesiumin tarvetta
Urheillessa keho kuluttaa runsaasti magnesiumia. Magnesiumia erittyy hikoillessa ihon läpi. Riittävä magnesiumin saanti lisää kestävyyttä, ehkäisee lihaskouristuksia ja nopeuttaa palautumista.

Magnesiumöljyn edut
Keho pystyy hyödyntämään suun kautta nautittavista magnesiumvalmisteista vain noin 10 – 20 %. Annoksen lisääminen on hyvin hankalaa, sillä suuremmat annokset voivat aiheuttaa ripulia.
Ulkoisesti suihkutettava magnesiumöljy imeytyy ihon läpi suoraan kehon soluihin, joissa sillä on suotuisia vaikutuksia. Vaikka käyttäisi magnesiumöljyä jatkuvasti, ei edellä kuvattuja sivuvaikutuksia ilmene.

Suihkuta aamulla ja illalla magnesiumöljyä iholle - mieluiten olkavarteen ja olkapäähän - ja hiero kevyesti. Magnesiumöljy voi jäädä iholle tai sen voi pestä pois vedellä noin 10 minuutin kuluttua.

Urheilussa
Magnesiumöljy sopii erityisesti urheilu fitness -hierontaan harjoittelun jälkeen. Magnesiumöljy spray vaikuttaa suoraan kehon osiin. Suihkuta ja hiero, magnesium imeytyy ihon läpi rentouttaen lihaksia. Sillä on rauhoittava vaikutus koko kehoon.

Suositus
Voi aiheuttaa kirvelyä herkälle iholle, jolloin sen voi pestä pois vedellä. Saatavilla myös herkän ihon Magnesium Oil Sensitive. Älä käytä magnesiumöljyä silmiin tai rikkoutuneelle iholle.

Zechstein-magnesiumöljyn käyttö
Suihkuta magnesiumöljyä 2 kertaa päivässä, 4-5 suihkausta iholle ja hiero kevyesti. Suihkeen määrää voi lisätä hitaasti tarpeen mukaan lisääntyneen fyysisen aktiivisuuden myötä.

Ainesosat:
Vesi, magnesiumkloridi Zechstein meren pohjasta (100 % luonnollinen)

Zechstein-magnesiumlähde
Magnesiumkloridikerrostumia esiintyy entisen Zechsteinmeren pohjassa Hollannissa Veendamissa, jota pidetään maailman puhtaimman ja korkealaatuisimman luonnollisen magnesiumkloridin lähteenä. Siellä se on säilynyt miljoonia vuosia syvällä maan uumenissa suojassa saastumiselta. Erityistä tekniikkaa käyttämällä on magnesiumkloridista ja vedestä valmistettu magnesiumöljyä, kyllästettyä magnesiumkloridia.

Tekniset tiedot Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.