TERVEYSKIVI – KIUASKIVI 890341527

TERVEYSKIVI – KIUASKIVI 890341527

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
239 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

TERVEYSKIVI – KIUASKIVI 10kg
SAUNA on elämäntyyliä ja kiuas on saunan sydän!
Oikeiden ja sopivien kiuaskivien valinta on nautittavan ja rentouttavan saunaillan edellytys. Löylyhuoneen ilmasto ja löylyn laatu riippuvat kivistä. Sauna on yksi tehokkaimmista elimistön terveyden edistämisen vaihtoehdoista, koska se auttaa erilaisia sairauksia vastaan ja lisäämään hyvinvointia.

Nykyään tiedämme, että sauna vapauttaa elimistön aineenvaihdunnan kuona-aineita ja edistää elimistön normaalia toimintaa. Hien kanssa poistuu elimistöstä runsaasti haitallisia aineita. Höyrysauna on yksi vanhimmista ihon syväpuhdistuksen menetelmistä, joka muuttaa ihon sileäksi ja raikkaaksi, nuorentaa ja hoitaa ihoa. Saunassa huokoset aktivoituvat, kuona-aineet poistuvat ihon pinnan kautta, rasvojen aineenvaihdunta normalisoituu ja verenkierto paranee. Lisäksi sauna auttaa vapautumaan päänsärystä, puhdistaa hengityselimiä ja edistää painonpudotusta.

Nyt ensimmäistä kertaa mahdollista ostaa ainutlaatuista sungiittia –kiuaskiviä, jonka ikä on arvioitu kahdelle miljardille vuodelle ja jota löytyy vain yhdestä paikasta maailmassa - Karjalasta. Koska sungiitti yhdistää Virossa käytettyjen kiuaskivien parhaat ominaisuudet, sopii se erinomaisesti kiuaskiviksi. Sungiitin käyttö parantaa oleellisesti saunomisen laatua, saunan jälkeen voit erittäin hyvin ja nautit saunomisesta enemmän, koska sungiitista saatu löyly on lempeä ja terveydellinen.

Pakkauksen paino 10 kg ja
Koko 8 – 16 cm

TERVEYSKIVEN – KIUASKIVEN OMINAISUUDET:
 • sopii sekä puulla lämmitettäviin että sähkökiukaisiin * KÄYTETTÄVÄ PÄÄLLIMMÄISINÄ KERROKSINA ( sähkökiukaan käytön yhteydessä on vältettävä kiven joutumista kosketukseen lämmityselementtien kanssa ja puulla lämmitettävän kiukaan käytön yhteydessä kiukaan tulisijan ulkoisen kotelon kanssa )

 • antaa lempeän löylyn  * lämpötilassa 70-90 astetta löyly on lempeämpi *löyly kestää pitkään * iso lämmönvarauskyky – säästät sähköä ja polttopuita * tehokas veden höyrystyminen * sungiittia on aina käytetty terveyskivinä – verenpaineen normalisointiin– verenkierron elvyttämiseen, hengitysteiden puhdistukseen ja ihon hoitoon  * sungiitti säilyttää vuosien varrella parantavat ominaisuutensa.

 • Tiedoksi kiukaan käyttäjälle:
  Sungiitti on tuotu Viroon suoraan Karjalassa olevasta kaivoksesta käsittelemättömänä ja siksi  sen käytön aikana on otettava huomioon, että kivi voi ensimmäisen käytön yhteydessä peittää löylyhuoneesi kevyellä kivipölyllä. Löylyn jälkeen haihtuvat veden äkillisen höyrystymisen yhteydessä erittäin pienet kiinteät hiukkaset. Ennen käyttöä suosittelemme kivipölyn pois pesemistä juoksevalla vedellä. 
  Paremman ilmanvaihdon takaamiseksi aseta isommat kivet alle ja pienemmät niiden päälle.
  Koska sungiitti on koostumukseltaan kivennäisaine ja sisältää vettä, kuuluu ensimmäisen käytön yhteydessä korkeissa lämpötiloissa pieniä räjähdyksiä. Syvemmällä kivessä oleva vesi tulee huokosten kautta pinnalle. Kyseessä ovat ns. suljetut kammiot eli liian “pienet” huokoset, ilmiö on samanlainen kun veden lämmittäminen suljetussa astiassa kunnes se räjähtää. Vedellä on höyrystymisen aikana hyvin suuri voima, joka selittää ensimmäisen lämmittämisen aikaisen kivestä kuuluvan räjähdysäänen, jota myöhemmin ei enää kuulu. Sellaisten pienräjähdysten seurauksena heitetään ilmaan kiinteitä hiukkasia. Ensimmäisen lämmityksen jälkeen on sauna ennen seuraavaa käyttöä hyvin tuuletettava.

  Kun olet tuulettanut saunan ensimmäisen lämmityksen jälkeen ja heittänyt ensimmäisen löylyn, odottavat sinua mukavat saunakerrat !!!

  Kiuaskivet ovat pakattu kestävään pussiin, jota voi myöhemmin käyttää esimerkiksi kauppakassina.

  Koska hikoilemalla poistuu elimistöstä vettä, on saunan jälkeen juotava enemmän. Siihen sopii erinomaisesti aiemmin valmistettu sungiittivesi. Juo riittävästi vettä korvataksesi veden poistumista elimistöstä ja vapautuaksesi myrkyistä.

  LEPPOISAT LÖYLYT JA TUPLASTI TERVEYTTÄ!

  LUE LISÄÄ

  Tekniset tiedot Kotiinkuljetus

  Toimitustavat

   Palautus

   Näin palautat tuotteen

   1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

   2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

   3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
   Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
   - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
   - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

   4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

   Kysymykset ja vastaukset

   Usein kysytyt kysymykset

    

   Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

   Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

   Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

   Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

   Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

   Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

   Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

   Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

   Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

   Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

   Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

   Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

   Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

   Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

   En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

   Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

   Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

   Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.