Firephant

Firephant jauhesammutin 1kg 8A 34B C

SKU
HH1006288
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

1kg Firephant on helppokäyttöinen sekä pienen kompaktin kokonsa ansiosta kätevä sijoittaa kotiin, autoon, veneeseen tai asuntovaunuun. Sammuttaa helposti kodin pienet palot ja lisää paloturvallisuutta yhdessä 6 kg:n jauhesammuttimen kanssa.
1kg Firephant on helppokäyttöinen sekä pienen kompaktin kokonsa ansiosta kätevä sijoittaa kotiin, autoon, veneeseen tai asuntovaunuun. Sammuttaa helposti kodin pienet palot ja lisää paloturvallisuutta yhdessä 6 kg:n jauhesammuttimen kanssa. <br><br> Firephant on maailman ensimmäien, ruotsalainen design-jauhesammutin, jolla on mallisuoja. <br><br> Firephant-sammuttimissa on luokkansa korkein suorituskyky ja ne ovat CE-hyväksyttyjä. Sammuttimen käsittely yhdellä kädellä on helppoa ja erittäin tarkkaa. Firephantin kätevä koko (1kg ja 2kg) sopii täydellisesti modernin kodin keittiöön tai portaikkoon, autoon tai veneeseen; missä vain tarvitsetkin luotettavaa paloturvaa. <br><br> Firephant – luokkansa tehokkain sammutusteho. CE-hyväksytty. Kätevä koko (1 kg ja 2 kg); käyttö yhdellä kädellä. Soveltuu nykyaikaiseen kotiin. <br><br> Red Dot design award <br><br> Firephantin on muotoillut ruotsalainen teollisuusdesignduo Lars Wettre ja Jonas Forsman. Tuotteelle on myönnetty kansainvälinen Red Dot-palkinto, best of the best, tuotedesignistä vuonna 2012. Tuotteen muotoilua ja helppoa sekä turvallista käytettävyyttä ylistettiin. Vuonna 2011 saman arvostetun palkinnon voitti Apple iPhone 4. <br><br> • Paloluokka ABC<br> • Lämpötila-alue -30°C / +60 °C<br> • Sammutusaine Jauhe<br> • Koko 1kg<br>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 60
Toimittajan väri Punainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Firephant jauhesammutin 1kg 8A 34B C
Takaisin ylös