Katso iso kuva
Charge -aktiivisuusranneke, pienempi koko (small)

FitBit
Charge -aktiivisuusranneke, pienempi koko (small)

79,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

FitBit Charge -aktiivisuusranneke on huomaamattoman helppo tapa seurata päivittäistä liikkumistasi, liikuntatavoitteita ja yöunesi laatua. Näyttö kertoo tilanteen. Näet yhteenvedon tietokoneeltasi tai puhelimestasi, johon ranneke lähettää askelmäärät Bluetooth 4 -yhteydellä.

Kirkas OLED-näyttö ilmaisee kellonajan lisäksi ottamasi askeleet, kulkemasi etäisyyden, polttamasi kalorit, nousemasi porrasaskeleet ja aktiiviset minuutit. Saat näytölle myös ilmoituksen tulevista puheluista, mikäli puhelimesi on esim. repussa punttisalin nurkassa.

Mukana on ilmainen jäsenyys FitBit.com-palveluun, jonka kautta voit pitää kirjaa ruoka- ja juomamääristäsi, unenlaadustasi ja painostasi. Laite tarjoaa helpolla tavalla tietoa, joka auttaa sinua pysymään paremmassa kunnossa - mikä taas auttaa sinua selviytymään paremmin lähes kaikilla elämänaloilla. Näet yhteenvedon tietokoneeltasi tai iOS-/Android/WP 8.1 -puhelimestasi, johon ranneke lähettää askelmäärät Bluetooth 4 -yhteydellä. Mobile Run -ohjelma auttaa sinua harjoittelemaan tehokkaammin. Näet reitit ja väliajat sekä yhteenvedot treeneistä. Android- ja iPhone-sovelluskaupasta löydät lisää sovelluksia, jotka hyödyntävät FitBit-tekniikkaa. Voit synkronoida tiedot kuntoilusovelluksiin kuten Endomondo, LoseIt!, MyFitnessPal, MapMyFitness, Runkeeper ja Sparkpeople.

Myös Nokia Lumia -puhelimille on tehty ohjelmia. FitBit-rannekkeen oma Windows Phone 8.1 -ohjelma sisältää seuraavat toiminnot: reaaliajassa päivittyvän kuvakkeen puhelimen aloitusnäytössä, josta näet päivittäisen edistyksesi, avattavat yhteenvedot tietyltä ajalta, kaloriseurannan (yli 350 000 ruokalajin tarkat kaloritiedot) sekä sosiaalinen toimintopaneeli, josta näet ystäviesi FitBit-saavutukset ja voit haastaa heidät ja viestitellä heidän kanssaan.

Mukana on PC- ja Mac-koneisiin tarkoitettu Bluetooth-adapteri, joka ottaa vastaan rannekkeen tiedot, joten voit synkronoida tiedot tietokoneeseesi ja käyttää FitBit-palvelua, vaikka puhelimessasi ei olisi Bluetooth 4.0 -tason yhteyttä. Rannekkeen LED-merkkivalot osoittavat miten olet edistynyt päivittäisissä tavoitteissasi. Kevyt ranneke on hillityn tyylikäs ja tarkoitettu ympärivuorokautiseen käyttöön niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Rannekkeen herätyskello herättää sinut hienovaraisella värinäherätyksellä, joka ei häiritse muita.

Malli "Small", (ranteen ympärysmitta 40 - 170 mm)
• Roiskevedenpitävä
• Mukana USB-latausjohto, langaton synkronointilähetin
• NFC-liittäminen (Android)
• Synkronoi tilastot langattomasti ja automaattisesti tietokoneelle ja yli 120 älypuhelimelle.Kerro kaverille