Katso iso kuva
Charge HR -aktiivisuusranneke, isompi koko (Large)

FitBit
Charge HR -aktiivisuusranneke, isompi koko (Large)

99,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Pulssimittarilla varustettu FitBit Charge HR -aktiivisuusranneke on huomaamattoman helppo tapa seurata sykettäsi, päivittäistä liikkumistasi, liikuntatavoitteita ja yöunesi laatua. Näet yhteenvedon harjoituksesta ja kehityksestäsi tietokoneeltasi tai puhelimestasi. Ranneke lähettää treenin aikana mittaamansa syketasot ja askelmäärät Bluetooth 4 -yhteydellä.

Rannekkeen OLED-näyttö ilmaisee kellonajan ja pulssin lisäksi ottamasi askeleet, kulkemasi etäisyyden, polttamasi kalorit, nousemasi porrasaskeleet ja aktiiviset minuutit. Saat näytölle myös ilmoituksen tulevista puheluista. Tästä on hyötyä, mikäli puhelimesi on esim. repussa punttisalin nurkassa.

Mukana on ilmainen jäsenyys FitBit.com-palveluun, jonka kautta voit pitää kirjaa ruoka- ja juomamääristäsi, unenlaadustasi ja painostasi. Laite tarjoaa helpolla tavalla tietoa, joka auttaa sinua pysymään paremmassa kunnossa - mikä taas auttaa sinua selviytymään paremmin lähes kaikilla elämänaloilla. Näet yhteenvedon tietokoneeltasi tai iOS-/Android/WP 8.1 -puhelimestasi, johon ranneke lähettää askelmäärät Bluetooth 4 -yhteydellä. Mobile Run -ohjelma auttaa sinua harjoittelemaan tehokkaammin. Näet reitit ja väliajat sekä yhteenvedot treeneistä. Android- ja iPhone-sovelluskaupasta löydät lisää sovelluksia, jotka hyödyntävät FitBit-tekniikkaa. Voit synkronoida tiedot kuntoilusovelluksiin kuten Endomondo, LoseIt!, MyFitnessPal, MapMyFitness, Runkeeper ja Sparkpeople.

Myös Nokia Lumia -puhelimille on tehty ohjelmia. FitBit-rannekkeen oma Windows Phone 8.1 -ohjelma sisältää seuraavat toiminnot: reaaliajassa päivittyvän kuvakkeen puhelimen aloitusnäytössä, josta näet päivittäisen edistyksesi, avattavat yhteenvedot tietyltä ajalta, kaloriseurannan (yli 350 000 ruokalajin tarkat kaloritiedot) sekä sosiaalinen toimintopaneeli, josta näet ystäviesi FitBit-saavutukset ja voit haastaa heidät ja viestitellä heidän kanssaan.

Mukana on PC- ja Mac-koneisiin tarkoitettu Bluetooth-adapteri, joka ottaa vastaan rannekkeen tiedot, joten voit synkronoida tiedot tietokoneeseesi ja käyttää FitBit-palvelua, vaikka puhelimessasi ei olisi Bluetooth 4.0 -tason yhteyttä.

Kevyt ranneke on hillityn tyylikäs ja tarkoitettu ympärivuorokautiseen käyttöön niin töissä kuin vapaa-ajalla. Rannekkeen herätyskello herättää sinut hienovaraisella värinäherätyksellä, joka ei häiritse muita.

Malli "Large", (ranteen ympärysmitta 161 - 194 mm)

  • Roiskevedenpitävä
  • USB-latausjohto, langaton synkronointilähetin
  • Synkronoi tilastot langattomasti ja automaattisesti tietokoneelle ja yli 120 älypuhelimelle
  • Akkukesto jopa 5 päivää  • Kerro kaverille