Katso iso kuva
Flex-aktiivisuusranneke, navy-sininen

FitBit
Flex-aktiivisuusranneke, navy-sininen

49,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

FitBit Flex -aktiivisuusranneke on huomaamattoman helppo tapa seurata päivittäistä liikkumistasi, liikuntatavoitteita ja yöunesi laatua. Näet yhteenvedon tietokoneeltasi tai iOS-/Android/WP 8.1 -puhelimestasi, johon ranneke lähettää askelmäärät Bluetooth 4 -yhteydellä.

Mukana on ilmainen jäsenyys FitBit.com-palveluun, jonka kautta voit pitää kirjaa ruoka- ja juomamääristäsi, unenlaadustasi ja painostasi. Laite tarjoaa helpolla tavalla tietoa, joka auttaa sinua pysymään paremmassa kunnossa - mikä taas auttaa sinua selviytymään paremmin lähes kaikilla elämänaloilla. Android- ja iPhone-sovelluskaupasta löydät lisää sovelluksia, jotka hyödyntävät FitBit-tekniikkaa.

Myös Nokia Lumia -puhelimille on tehty ohjelmia. FitBit-rannekkeen oma Windows Phone 8.1 -ohjelma sisältää seuraavat toiminnot: reaaliajassa päivittyvän kuvakkeen puhelimen aloitusnäytössä, josta näet päivittäisen edistyksesi, avattavat yhteenvedot tietyltä ajalta, kaloriseurannan (yli 350 000 ruokalajin tarkat kaloritiedot) sekä sosiaalinen toimintopaneeli, josta näet ystäviesi FitBit-saavutukset ja voit haastaa heidät ja viestitellä heidän kanssaan.

Mukana on PC- ja Mac-koneisiin tarkoitettu Bluetooth-adapteri, joka ottaa vastaan rannekkeen tiedot, joten voit synkronoida tiedot tietokoneeseesi ja käyttää FitBit-palvelua, vaikka puhelimessasi ei olisi Bluetooth 4.0 -tason yhteyttä. Rannekkeen LED-merkkivalot osoittavat miten olet edistynyt päivittäisissä tavoitteissasi. Kevyt ranneke on hillityn tyylikäs ja tarkoitettu ympärivuorokautiseen käyttöön niin töissä kuin vapaa-ajalla. Lähetinyksikön saa helposti irti rannekkeesta esim. pesua varten. Irrotettava lähetinosa mahdollistaa myös rannekkeen vaihtamisen. FitBit tarjoaa myös pelkkiä rannekkeita eri väreissä.

Rannekkeen herätyskello herättää sinut hienovaraisella värinäherätyksellä, joka ei häiritse muita.

• Vedenpitävä
• Mukana pieni ja iso kumiranneke (tiedonkeruuyksikkö irrotettava), USB-latausjohto, langaton synkronointilähetinKerro kaverille