Monster High

Freak du Chic Doll: Frankie Stein

SKU
HH839507
44,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Monster High, Freak du Chic Doll: Frankie Stein. Kauhikset järjestävät karnevaalit. Sis. nukke, jalusta ja juliste. Yli 6 v. Lue lisää ja tilaa!
Monster High'n kauhikset ovat ylpeitä oudoista ominaisuuksistaan. Kun koulun taideaineiden opetus on vaakalaudalla, he järjestävät karnevaalit kummajaisten kunniaksi. Freak du Chic -esityksestä tulee kaikkien aikojen järisyttävin spektaakkeli. Kauhikset ovat valmiina astumaan parrasvaloihin taidokkaina sirkusesiintyjinä! Frankie Stein esittelee taitojaan taikurina. Mukana on pieni Freak du Chic -juliste ja hahmon jalusta. Ikäsuositus: 6+.

Varoitus! Ei alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Freak du Chic Doll: Frankie Stein
Takaisin ylös