• Vähintään 100 euron tilaukset noutopisteisiin (Posti ja Schenker) vain 1,95.
  • Tarjous voimassa su 16.12. asti.
CYBEX

Free-Fix-turvavyöistuin, pure black/musta

SKU
HH835494
179,00 €
Tilaa 18.12. mennessä ja saat paketin jouluksi
Pääkaupunkiseudun paketit 20.12. mennessä

Katso tarkemmat tiedot täältä. (koskee vain varastotuotteita)

Loppu verkkokaupan varastosta
CYBEX Free-Fix on laadukas kasvot menosuuntaan asennettava turvavyöistuin. Kevyessä istuimessa entistä paremmat sivutörmäyssuojat. Lue lisää ja tutustu!
CYBEX Free-Fix -turvavyöistuin on laadukas ja edullinen, kasvot menosuuntaan asennettava turvavyöistuin, joka kiinnitetään tukevasti ja turvallisesti autoon ISOFIX-kiinnikkeillä tai auton omilla turvavöillä. ISOFIX-kiinnikkeet lisäävät istuimen turvallisuutta kolaritilanteessa, sillä istuin on kiinnitetty kiinteästi auton rakenteisiin ja pysyy kiinnikkeiden avulla paikoillaan. Lisäksi väärinasennuksen mahdollisuus vähenee.

L.S.P. (Linear Side-impact Protection) System -rakenteen Free-Fix-istuimessa on erityisen hyvät sivutörmäyssuojat. Istuimen päänsuojassa ja ylävartalon sivusuojissa on kennorakenteet, jotka suuntaavat iskut laajemmalle alueelle ja vaimentavat iskujen aiheuttamaa voimaa.

Helppokäyttöisessä ja kevyessä CYBEX Free-Fix -turvavyöistuimessa lapsi pääsee liikkumaan vapaammin ja matkustaminen on mukavampaa kuin perinteisessä viisipisteistuimessa. Lapsen kasvaessa istumakorkeus ja pääntuki on säädettävissä yksinkertaisilla säätömekanismeilla. Myös istuimen kallistus lepoasentoon käy helposti istuinta irrottamatta vetämällä yhdellä kädellä istuimen etuosan alla olevasta kahvasta. Laadukkaat, hengittävät kankaat on helppo irrottaa ja pestä koneessa (30°).

• Täyttää ECE R-44/04 -standardin 04:n mukaiset vaatimukset
• Hyväksytty 15–36 kg painavalle lapselle kasvot menosuuntaan
• Kaukalon paino 6,6 kg
• Mitat (s x l x k): 45,5 x 48,5 x 66–84 cm
• Kahden vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Free-Fix-turvavyöistuin, pure black/musta
Takaisin ylös