CYBEX

Free-Fix-turvavyöistuin, pure black/musta

SKU
HH835494
179,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

CYBEX Free-Fix on laadukas kasvot menosuuntaan asennettava turvavyöistuin. Kevyessä istuimessa entistä paremmat sivutörmäyssuojat. Lue lisää ja tutustu!
CYBEX Free-Fix -turvavyöistuin on laadukas ja edullinen, kasvot menosuuntaan asennettava turvavyöistuin, joka kiinnitetään tukevasti ja turvallisesti autoon ISOFIX-kiinnikkeillä tai auton omilla turvavöillä. ISOFIX-kiinnikkeet lisäävät istuimen turvallisuutta kolaritilanteessa, sillä istuin on kiinnitetty kiinteästi auton rakenteisiin ja pysyy kiinnikkeiden avulla paikoillaan. Lisäksi väärinasennuksen mahdollisuus vähenee.

L.S.P. (Linear Side-impact Protection) System -rakenteen Free-Fix-istuimessa on erityisen hyvät sivutörmäyssuojat. Istuimen päänsuojassa ja ylävartalon sivusuojissa on kennorakenteet, jotka suuntaavat iskut laajemmalle alueelle ja vaimentavat iskujen aiheuttamaa voimaa.

Helppokäyttöisessä ja kevyessä CYBEX Free-Fix -turvavyöistuimessa lapsi pääsee liikkumaan vapaammin ja matkustaminen on mukavampaa kuin perinteisessä viisipisteistuimessa. Lapsen kasvaessa istumakorkeus ja pääntuki on säädettävissä yksinkertaisilla säätömekanismeilla. Myös istuimen kallistus lepoasentoon käy helposti istuinta irrottamatta vetämällä yhdellä kädellä istuimen etuosan alla olevasta kahvasta. Laadukkaat, hengittävät kankaat on helppo irrottaa ja pestä koneessa (30°).

• Täyttää ECE R-44/04 -standardin 04:n mukaiset vaatimukset
• Hyväksytty 15–36 kg painavalle lapselle kasvot menosuuntaan
• Kaukalon paino 6,6 kg
• Mitat (s x l x k): 45,5 x 48,5 x 66–84 cm
• Kahden vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Free-Fix-turvavyöistuin, pure black/musta
Takaisin ylös