LEGO

Friends 41101: Heartlaken Grand Hotel

SKU
HH835602
149,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

LEGO Friends 41101: Heartlaken Grand Hotel. Vietä ylellinen loma yhdessä LEGO Friends -tyttöjen kanssa! Yhteensä 1551 osaa. 8–12-v. Tilaa nyt!
Vietä ylellinen loma LEGO Friends 41101: Heartlaken Grand Hotelissa. Aja hotellille taksilla yhdessä Andrean, Stephanien ja Olivian kanssa, ja ojentakaa matkalaukkunne Nate-pikkololle. Pyöröovesta pääsette hotellin upeaan aulaan, jossa on hieno kattokruunu sekä vastaanotto, josta saatte avaimen Andrean Susan-tädiltä. Hissillä pääsette toiseen kerrokseen, jossa huoneenne sijaitsevat. Ihastele oman huoneesi parvekkeelta upeita näkymiä ennen kuin menet rentoutumaan hotellin katolla olevaan allasalueelle. Käy uimassa ja ota aurinkoa aurinkotuoleissa. Hotellin puutarhassa voit nautiskella kakku- tai jäätelökahvit ja illalla nauttia pianobaarissa Andrean ja ystävien musisoinnista. Lisäksi hotellin ylimmässä kerroksessa Nate soittaa DJ-kopissa levyjä, jonne voitte mennä loppuillaksi tanssimaan tyttöjen kanssa. Mukana viisi pienoishahmoa: Andrea, Olivia, Stephanie, Susan ja Nate sekä koira ja kissa. Yhteensä 1551 osaa. Ikäsuositus: 8––12 v. <bR><bR><B> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Friends 41101: Heartlaken Grand Hotel
Takaisin ylös