Disney Frozen

Frozen Small Doll Playset -leikkisetti

SKU
HH856350
49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Disney Frozen Dmall Doll Playset -leikkisetissä on upea Elsan jääpalatsi + Elsa-nukke. Palatsissa on kääntyvä lattia, hissi + vaatekaappi. Tilaa nyt!
Disney Frozen Dmall Doll Playset -leikkisetti esittelee Elsan upean jääpalatsiin, josta jokainen leikkijä voi tehdä haluamansa näköisen. Lattiaa kääntämällä tulee esiin sänky ja verhojen takana on piilossa vaatekaappi. Linnassa Elsa ottaa vieraita vastaan upeassa jääasussaan. Mukana on myös Elsan kruunajaisasu. Kun Elsan asettaa toimivaan hissiin, esiin tulee jääkristalleja. Ikkunaluukkujen takaa kurkistelevat Anna, Vaahtokarkki ja Olaf. Ikäsuositus: 4+ v. <bR><bR><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Frozen Small Doll Playset -leikkisetti
Takaisin ylös