Frozen Winter Magic -potkutteluauto

SKU
HH861212
59,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Disney Frozen Winter Magic -potkuautossa on valot, ratti + musiikin tahtiin pyörivä Elsa. Paina Olafia, jolloin autosta kuuluu musiikkia. Tilaa lahjaksi!
Disney Frozen Winter Magic -potkuauto sopii pienen Frozen-fanin kulkupeliksi. Kun painat Olaf-hahmoa, kuulet Do you want to build a snowman -sävelmän. Edessä on valot, ratti sekä musiikin tahtiin pyörivä Elsa-koriste. Istuimen alla on tilaa tärkeimmälle pikkutavaroille. Toimii kahdella AA-paristolla (ei sis. hintaan). Ikäsuositus: 12–36 kk. Varoitus! Ei sovellu yli 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Frozen Winter Magic -potkutteluauto
Takaisin ylös