Transformers

Generations Delux Proctectobot Blades -pienoishahmo

SKU
HH858279
34,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Transformers Generations Delux Proctectobot Blades -hahmon voi transformoida ajoneuvosta robotiksi & yhdistää Combiner-robotin raajaksi. Osta nyt!
Transformers Generations Delux Proctectobot Blades -robotti voi transformoida ajoneuvosta robotiksi sekä yhdistää isomman Combiner-robotin kädeksi tai jalaksi. Lisäksi tämän Deluxe-hahmon voi yhdistää kaikkiin vuoden 2015 Voyager-hahmoihin, jolloin voit rakentaa jonkin neljästä alkuperäisestä Combiner-hahmosta tai suunnitella uusia robotteja. Tässä transformoituvissa hahmoissa on vaikuttavia yksityiskohtia ja ripaus luksusta, jotka houkuttelevat niin keräilijöitä kuin lapsiakin. Mukana on IDW:n sarjakuva. Ikäsuositus: 8+ v.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Generations Delux Proctectobot Blades -pienoishahmo
Takaisin ylös