Transformers

Generations Voyager Scattershot -pienoishahmo

SKU
HH858280
47,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Transformers Generations Voyager Scattershot -hahmon voi transformoida ajoneuvosta robotiksi & yhdistää Combiner-robotin vartaloksi tai pääksi. Osta nyt!
Transformers Generations Voyager Scattershot -robotti voi transformoida ajoneuvosta robotiksi sekä yhdistää isomman Combiner-robotin vartaloksi tai pääksi. Yhdistä robotti neljään Deluxe-hahmoon (ei sis. pakkaukseen, myydään erikseen), joista saat isomman Combiner-robotin kädet ja jalat. Perinteisellä tavalla transformoitu, upeasti koristeltu hahmo innostaa niin lapsia kuin keräilijöitäkin. Mukana DeNAn Transformers Legends -mobiilipeliin perustuva keräilykortti. Ikäsuositus: 8+ v. <bR><bR><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Generations Voyager Scattershot -pienoishahmo
Takaisin ylös