Oral-B

Genius 9000 Black -sähköhammasharja

SKU
HH1005221
159,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Oral-B Genius 9000 Black -sähköhammasharjan Position Detection -teknologia auttaa sinua näkemään, mistä olet harjannut.
Mullistavassa Genius 9000 Black -sähköhammasharjassa on ammattilaisten innoittama pyöreä harjaspää joka värähtelee, pyörii ja sykkii ympäröiden jokaisen hampaan ja poistaen jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja. Se on suunniteltu auttamaan sinua harjaamaan hampaasi hammaslääkäreiden suosittelemalla tavalla. Bluetooth-teknologian avulla voit muodostaa yhteyden Oral-B-sovellukseen saadaksesi reaaliaikaista palautetta. Harja auttaa sinua harjaamaan suositellut kaksi minuuttiia. Kolminkertainen paineentunnistin auttaa suojaamaan ikeniä liialliselta harjaamiselta ja edistynyt Position Detection -ominaisuus auttaa seuraamaan, ettei mikään alue jäisi käsittelemättä. LED-valot sisältävän 360º SmartRing -toiminnon avulla voit räätälöidä harjauskokemuksen itsellesi sopivaksi. Uudella kevyemmällä ja sirommalla rungolla sekä tehokkaammalla akulla varustettu huippumalli. USB-kotelo, Harjausalueen- ja asennon seuranta. Smart Ring -valojärjestelmä. Älypuhelinpidike.

Smart Ring, jossa reaaliaikainen visuaalinen opastus.
Uusi USB-matkakotelo latauksella.
Älypuhelinpidikkeessä imukuppikiinnitys
Uusi litiumioniakku ja NGC-laturi takaavat 20 % pidemmän käyttöajan sekä 40 % nopeamman latauksen.
Hampaidenharjausmoodien määrä: 6
Akkuteknologia: Litium-Ioni (Li-Ion).
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Genius 9000 Black -sähköhammasharja
Takaisin ylös