Monster High

Ghoul Doll Clawdeen Wolf -nukke

SKU
HH839636
29,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Monster High Ghoul Doll Clawdeen Wolf -nukke on tuttu Monster High Boo York -musikaalista. Nukella on metallinhohtoiset vaatteet & asusteet. Tutustu!
Monster High Ghoul Doll Clawdeen Wolf -nukella leikit uuden Monster High Boo York -musikaalin hetkiä. Musikaalissa Monsteri High -tytöt matkustavat Boo York-nimiseen suurkaupunkiin, jossa heidän on tarkoitus osallistua kristallikomeetan kunniaksi järjestettävään gaalaan. Katutyyliin puetun Clawdeen Wolfin asussa on metallinhohtoisia yksityiskohtia. Mukana on myös käsilaukku ja aurinkolasit. Ikäsuositus: 6+.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ghoul Doll Clawdeen Wolf -nukke
Takaisin ylös