Giallo-kirjoituspöytä, valkoinen

SKU
HH833615
219,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Giallo-kirjoituspöytä sopii tietokonepöydäksi työ- tai lastenhuoneeseen. Ylätason alla on esiin vedettävä taso näppäimistölle ja avohylly. Tilaa nyt
Tilava Giallo-kirjoituspöytä sopii myös tietokonepöydäksi työ- tai lastenhuoneeseen. Ylätason alapuolella on esiin vedettävä taso näppäimistöä varten sekä avohylly, johon saat esim. paperit, kynät ym. tarvikkeet talteen. Pöydän takajaloissa on pyörät, jotka helpottavat pöydät siirtelyä esim. siivouksen yhteydessä. Pöytä on korkeakiiltoista, lakattua MDF-levyä, jalat kromattua metallia. <bR><br> • Mitat (l x s x k): 107 x 61 x 78,5 cm<br> • Toimitetaan osina.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Giallo-kirjoituspöytä, valkoinen
Takaisin ylös