Lässig

Glam-hoitolaukku, choco/suklaanruskea

SKU
HH818643
84,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Lässig Glam -hoitolaukku on kuin tyylikäs käsilaukku, jossa on kantokahvat, olkahihna ja kaksiosainen laukkuosio. Sisällä hoitoalusta ja pullotermos. Tilaa!
Lässig Glam -hoitolaukussa yhdistyvät sekä käsi- että hoitolaukun parhaat puolet. Tyylikkäässä laukussa on vankat kantokahvat, säädettävä ja irrotettava olkahihna sekä kahteen osaan jaettu laukkuosio, jossa on useita taskuja hoitotarvikkeille, vaipoille ja vauvan ruuille. Lisäksi vetoketjulla suljettava laukku sisältää erillisen hoitoalustan, pullotermoksen sekä vaunukoukut. Polyesteriä.

Mitat: 42 x 18 x 29 cm.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Glam-hoitolaukku, choco/suklaanruskea
Takaisin ylös