Britax

GO BIG -pehmeä kantokassi, Cosmos black/musta

SKU
HH852743
170,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pehmeällä Britax GO BIG -kantokassilla muutat Britax GO BIG -rattaat vauvalle sopivaksi menopeliksi. Iso kuomu & pehmeä vuori. Väri: Cosmos Black. Tutustu!
Pehmeässä Britax GO BIG -kantokassissa vauva matkustaa mukavasti Britax GO BIG -rattaissa heti syntymänsä jälkeen. Suojaavassa kantokassissa on pehmeä vuori ja kahvat, joilla nostat kassissa nukkuvan vauvan helposti rattaista ja kannat sisätiloihin. Irrotettava päällisosa. Kevyt kassi on helppo varastoida, kun sille ei ole enää käyttöä. <br><bR> • Mitat: 78 x 34 cm<br> • Paino 1,6 kg.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GO BIG -pehmeä kantokassi, Cosmos black/musta
Takaisin ylös