Rio

Go Laser -ihokarvanpoistolaite

SKU
HH806133
399,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Rio Go Laser -ihokarvanpoistolaite poistaa jopa 60 ihokarvaa kerrallaan lasersäteen avulla. Tilaa Rio-ihokarvanpoistolaite ja nauti sileästä ihosta.
Poistaa häiritsevät ihokarvat kasvoista ja kehosta helposti ja kivuttomasti! Rio Go Laser -ihokarvanpoistajan lasersäde tunkeutuu karvatuppeen estäen karvatuppea kasvattamasta uutta karvaa – tuloksena säännöllisen käytön jälkeen sileä iho pitkäksi aikaa. Laitteen käyttäminen on helppoa: kohdista laite käsiteltävälle alueelle ja paina nappia. Muutaman sekunnin käsittely hoitaa jopa 60 karvaa kerrallaan. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Go Laser -ihokarvanpoistolaite
Takaisin ylös