Britax

GO-vaunukoppa, Steel Grey/harmaa

SKU
HH852698
260,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Britax GO -vaunukopassa vauva matkustaa mukavasti. Koppa on helppo kiinnittää Britax GO -rattaisiin. Suuri kuomu + patja. Väri: Steel Grey. Tilaa nyt!
Britax GO-vaunukopan suojissa vauva matkustaa mukavasti. Vaunukoppa on helppo kiinnittää Britax GO -rattaisiin (käy myös vanhemman mallisiin BRIO GO -rattaisiin). Ratasrunko ei sisälly hintaan, tilaa erikseen. Myös irrotus ratasosasta käy näppärästi helppokäyttöisillä painikkeilla. Kopassa on suuri, suojaava kuomu sekä hengittävä patja, joka kuljettaa kosteutta pois vauvan iholta. Hyttysverkollinen ilmastointiluukku huolehtii ilmanvaihdosta kopan sisällä mm. helteellä. Kopan peiteosassa on magneettikiinnitys, ja peitteen etureunan voi nostaa yläasentoon suojaamaan vauvaa sateelta ja tuulelta. Alla on pienet jalat, joiden ansiosta kopan voi laittaa maahan tukevasti seisomaan. Sisä- ja ulkopuolella on käteviä taskuja pieniä hoitotarvikkeita varten. Likaa- ja vettähylkivät, kyllästetyt kankaat pitävät tuulta ja sadetta, ja ne voi pyyhkiä puhtaaksi. Pehmustetun sisävuorin voi irrottaa pesua varten, myös patjassa on pestävä päällinen.

- Kopan sisämitat: 31 x 76 cm
- Paino 4,3 kg
- Suositusikä/-paino 0 kk - 9 kg
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GO-vaunukoppa, Steel Grey/harmaa
Takaisin ylös