Joseph Joseph

GoEat-napostelueväsrasiat, 2 kpl, vihreä-valkoinen

SKU
HH852667
12,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Joseph Joseph GoEat -napostelueväsrasioissa eväät kulkevat kätevästi mukana. Setissä 2 rasiaa, joilla on yhteinen silikonikansi & lukitusrengas. Lue lisää!
Joseph Joseph GoEat -napostelueväsrasioissa kuljetat kätevästi ruokaa ja evästä mukana työpaikalle, harrastuksiin, retkille jne. Napostelueväsrasiat mahdollistavat eri ruoka-aineiden kuljettamisen erillään toisistaan, jolloin ruoka-aineet säilyvät raikkaina ja tuoreina. Settiin kuuluu kaksi vastakkain olevaa eväsrasiaa, joissa on yhteinen silikonikansi. Kansi lukittuu tiiviisti molempiin rasioihin kiinni erillisen lukitusrenkaan avulla. Tyhjiä rasioita on helppo säilyttää sisäkkäin. Konepesun kestävät rasiat soveltuvat mikroaaltouuniin ilman lukitusrengasta. Muovia/silikonia.

Mitat (p x l x k): 8 x 8 x 9 cm

Palkitut Joseph Joseph -tuotteet ovat tyylikkäästi ja käytännöllisesti muotoiltuja käyttötavaroita, joissa yhdistyvät järkevä tuotesuunnittelu, innovatiivinen design, ajankohtainen tyyli sekä erottuva värien käyttö.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GoEat-napostelueväsrasiat, 2 kpl, vihreä-valkoinen
Takaisin ylös