Lässig

Green Neckline -hoitolaukku, Black Mélange

SKU
HH827470
129,95 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Lässig Green Neckline -hoitolaukku on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Mukana mm. tuttipullotermos ja hoitoalusta. Tilaa hoito-/ käsilaukuksi!
Persoonallinen Lässig Green Neckline -hoitolaukku on ympäristötietoisen vanhemman valinta, sillä laukku on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Käytännöllinen laukku sopii sekä hoitolaukuksi että tyylikkääksi käsilaukuksi. Laukussa on paljoa säilytystilaa hoitotarvikkeille, eristetty tuttipullotermos, erillinen hoitoalusta, vedenpitävä tasku ja irrotettava osio ruokapurkeille. Laukun voi kiinnityskoukuilla kiinnitettyä vaunuihin. Kierrätettyä polyesteriä.

Mitat: 43 x 14 x 43 cm, paino 1,5 kg.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Green Neckline -hoitolaukku, Black Mélange
Takaisin ylös