Nurme

Greippi-sokerikuorinta-aine, 250 g

SKU
HH859255
18,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Nurme-sokerikuorinta-aine kuorii, kiinteyttää ja silottaa ihoa & vähentää selluliittia. Sisältää greippiä, sokeria & vaaleanpunaista savea. 250 g. Tutustu!
Raikas Nurme-sokerikuorinta-aine kuorii ihosi hellästi hemmotellen sitä luonnon omilla tehoaineilla. Kauniin ja pehmeän ihoa antava sokerikuorinta-aine sisältää greippiä, sokeria ja vaaleanpunaista savea. Mineraalirikas savi parantaa ihon elastisuutta ja C-vitamiinia sisältävä greippi kiinteyttää ja silottaa ihoa antaen tuotteelle herkullisen tuoksun. Säännöllisesti käytettynä kuorinta-aine vähentää selluliitin muodostumista. Elvyttävä ja virkistävä kuorinta sopii myös kuivalle ja herkälle iholle. 250 g. <br><br> Virolaiset Nurme-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Greippi-sokerikuorinta-aine, 250 g
Takaisin ylös