Haan

SI-F701 -höyrymoppi

SKU
HH419412
149,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

HAAN Multi SI-F701-höyrymopissa on mukana monipuolinen varustus eri siivouskohteita varten. Tutustu ja tilaa vaikka osamaksulla!
Kukapa ei haluaisi lattian höyrymoppia, josta irrotettavalla käsihöyrystimellä voi puhdistaa ja desinfioida pienemmät alueet, kuten liedet, nurkat ja hanojen pinnat. HaanMulti-höyrymopissa on mukana monipuolinen varustus eri siivouskohteita varten. Monipuolisesti kääntyvän lattiasuulakkeen avulla puhdistat tehokkaasti puu-, laminaatti- ja laattalattiat sekä muovi- ja kokolattiamatot. Erittäin matala lattiasuulake mahtuu huonekalujen alle. Höyryntuotto alkaa 20 sekunnin kuluessa käynnistyksestä. Vettä voi lisätä käytön aikana. Laite pysyy lattialla pystyssä ilman tukea. Mukana on ns. lepomatto taukoja varten. Varastointia varten ylin sähköjohtopidike toimii myös seinäkoukun vastakappaleena.<br><br><b> HAAN MULTI SI-F701:</b><br>• Säiliö 0,35 l (toiminta-aika jopa 25 min) <br>• Johdon pituus 7,6 m <br>• Mitat (l x s x k) 30 x 18 x 127 cm, käsilaite 11 x 11 x 49 cm <br>• Paino 2,4 kg <br>• 2 vuoden takuu<br><br> Pieni hörysuulake soveltuu keittiön teräs- ja ovipintojen puhdistukseen sormenjäljistä, kylpyhuoneen ja kylpyammeiden puhdistukseen sekä myös vuodevaatteille.<br><br> Harjaosa soveltuu grillien, kaakelisaumojen ja itsepintaisten tiskipöydän tahrojen hankauspuhdistukseen. Tarkemmissa kohteissa voi käyttää pientä suutinta.<br><br> Mattopään avulla lattianpuhdistimella voi raikastaa, poistaa hajuja ja puhdistaa mattoja, ryijyjä, verhoiluja ja lemmikkieläinten tyynyjä<br><br> 4-kerroksinen Ultra-mikrokuituliina tekee puhdasta jälkeä ja auttaa pehmenneiden läikkien poistossa. Puhdas pinta kuivuu nopeasti, eikä siihen jää rantuja.<br><br> Mukana on lattiasuulakkeen lisäksi pieni höyrysuulake, lepomatto, höyrysuulakkeen tyyny, harjasosa, pieni suutin ja 2 mikrokuituliinaa ja kalkinpoistoainetta. <br><br><b> Taustatietoa Haan-tuotteista</b><br> Kotiäidin huomiosta menestyskonseptiin: Korealainen Roomy Haan havaitsi, kuinka paljon höyrystä oli apua siivouksessa. Innostunut tuotekehittely johti yrityksen perustamiseen, joka keskittyi valmistamaan höyrytekniikkaa käyttäviä tuotteita. Tuotteiden laatu asetettiin alusta asti korkealle sekä suunnittelun, ergonomian että materiaalien osalta. Tänä päivänä kolme neljästä höyryllä puhdistavasta korealaistaloudesta käyttää Haan-tuotteita.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SI-F701 -höyrymoppi
Takaisin ylös