Nurme

Hamppuöljysampoopala, 100 g

SKU
HH859240
9,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Käsintehdyllä Nurme-hamppuöljysampopalalla (100 g) peset hiukset hellästi & ekologisesti. Normaaleille & rasvoittuville hiuksille. Lue lisää & tutustu!
Käsintehty Nurme-hamppuöljysampopala pesee hiukset hellävaraisesti ja ekologisesti. Normaaleille ja rasvoittuville hiuksille sopiva, hamppuöljyä sisältävä sampoopala rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa ja suojaa hiuksia ympäristön haitoilta. Riittoisa, kiinteä sampoopala on helppo ottaa myös mukaan matkalle. 100 g. <br><br> Virolaiset Nurme-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hamppuöljysampoopala, 100 g
Takaisin ylös