Ultrasun

Hand Anti-Pigmentation PF30+ -aurinkosuojakäsivoide, 50 ml

SKU
HH862024
18,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ultrasun Hand Anti-Pigmentation PF30+ -käsivoide suojaa käsiäsi auringon UV-säteiltä ja ehkäisee pigmenttihäiriöitä. Suojakerroin 30. 50 ml. Tilaa nyt!
Ultrasun Hand Anti-Pigmentation PF30+ on nopeasti imeytyvä käsivoide, joka suojaa käsiäsi tehokkaasti auringon UVA- UVB- ja infrapuna-A-säteiltä. Käsivoide sisältää runsaasti antioksidantteja ja pigmenttihäiriöitä ehkäiseviä ainesosia eikä se jätä ihoa tahmeaksi. Hajusteeton, säilöntäaineeton ja vedenkestävä voide soveltuu erityisesti herkälle, pigmenttihäiriöihin taipuvaiselle iholle. Säilyy avattuna 24 kk. Valmistettu Sveitsissä. 50 ml.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hand Anti-Pigmentation PF30+ -aurinkosuojakäsivoide, 50 ml
Takaisin ylös