BRIO

Happy-kantokassi, pehmeä, harmaa

SKU
HH698738
148,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pehmeän BRIO-kantokassin suojassa pienokainen kulkee kevyesti mukana paikasta toiseen. Pehmeä kantokassi on helppo irrottaa vaunuista, kevyt kantaa ja kätevä puhdistaa. Yksivärisen kassin uudistettu rakenne joustaa kokonsa suhteen sen mukaan, onko kassi kiinnitetty vaunuihin vai ei. Lisäksi se muuntuu helposti lämpöpussiksi tai leikkialustaksi. Entistä tilavammassa kassissa on pehmustettu vuori, joka on irrotettavissa pesua varten. Tukevilla, pehmustetuilla kantohihnoilla siirrät kantokassin paikalleen makuuasentoon käännettyihin kuomurattaisiin ja nostat rattaista pois. Kantohihnat ja tukevat sivuseinämät ovat tarvittaessa irrotettavissa. Kassin sivulla säilytystaskut, jonka lisäksi jalkopäässä on 3M™Scotchlite™ -heijastinnauhalla varustettu lisätasku. Kassissa on useita turvakiinnikkeitä, jolla kantokassin saa tukevasti kiinnitettyä BRIO-vaunuihin. BRIO Happy -kantokassi soveltuu BRIO Happy- ja BRIO Smile -vaunuihin. Kankaat ovat irrotettavissa koenpesua varten.

BRIO HAPPY -KANTOKASSI, PEHMEÄ:
• Mitat 73 x 29 cm, paino 2,2 kg
• Irrotettavat ja pestävät vuori- ja päälliskangas
• Irrotettavat kantohihnat
• Suositusikä/-paino: 0 kk–9 kg
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Happy-kantokassi, pehmeä, harmaa
Takaisin ylös